Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Премиера на JADO и Ideal Standard в България

Дата: 04.12.2008

Премиера на JADO и Ideal Standard в България на Lux Only 2008
4 - 7 XII 2008 г.

Ideal Standard и Jado са марките, с които лидерът в обзавеждането на бани Идеал Стандарт Интернешънъл се представя на Lux Only 2008 – изложението за изключителното и луксозното, мечтаното и различното, произвеждано в ограничени количества, за специални клиенти.

JADO - марката бижу на Идеал Стандарт Интернешънъл се представя за първи път в България. Премиерата е на сцената за луксозни стоки Lux Only 2008. Не я подминавайте! Вие имате шанса да бъдете сред първите запознали се с JADO в България. Направете го на Lux Only 2008 – там, където си дават среща най-смелите дизайнерски решения, където има място само за най-бляскавите уникати и най-ярките звезди, там смесителите – шедьоври JADO ще бъдат на точното си място, сред най-елитните продукти. Неподражаемите изделия JADO са в малки серии, бутиково изпълнение, предназначени за най-изтънчения вкус в луксозния сегмент от пазара.

Ваната на бъдещето Soft на лидера в банското оборудване Ideal Standard бе сред най-забележителните експонати на Lux Оnly 2008. Творение на един от водещите световни дизайнери - Марк Садлер, тя е идеалната комбинация между елегантност и технологии. Благодарение на изключителната гъвкавост на материала, стените на ваната нежно обгръщат тялото. Не вълшебство, а постижима реалност. И това не е всичко. Вече можете много по-дълго да се насладите на релакса във водата, защото Soft запазва температурата й значително повече време. Безкраен празник със Soft.

Magnum е истинко изкушение за банята

Magnum е идеалният хидромасажен панел - свръхмодерен кът на удоволствието, който обгръща тялото с благотворна наслада от глава до пети. Звучи невероятно, но с Magnum стресът и напрежението наистина изчезват. 60 паралелни, мощни, водни, струи масажират врата, гърба и кръста, възстановявайки силите и тонизирайки тялото и духа. Имате свободата да изберете и по-нежния ефект - тип дъждовни капки. Те падат от душа, като истински живителен, събуждащ сетивата топъл дъжд. Водата гали с плавно стичащата се, успокояваща струя. Кой не е изпитвал удоволствието от летния дъжд? А сега той е възможен по всяко време във вашата баня. Ideal Standard представи Magnum за първи път на Lux Оnly 2008.

Видяна общо: 848 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.