Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Културен туризъм 2009 - Покана

Дата: 08.04.2009

Уважаеми колеги,

От 8 до 11 април 2009 г. в изложбени зали Рафаел Михайлов, град Велико Търново, ще се проведе VI издание на международната туристическа борса КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ 2009, която се организира традиционно по инициатива на община Велико Търново и Държавната агенция по туризъм, Асоциация на българските туроператори и туристически агенции, Министерството на културата и Българската хотилиерска и ресторантьорска асоциация. Основен организатор на проявата е общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов”.

Международната туристическа борса се реализира като комплексно събитие в три направления:

Туристическо изложение възможности за общини и фирми, които предлагат бази за отдих и развлечения, спа хотели и балнеохотели, туроператори и турагенти, хотелиери и ресторантьори, информационни центрове, неправителствени организации, културни институти и други да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно информационни материали на изложбен щанд.

Дискусионна програма включваща анализ на актуални теми за случващото се в сферата на туризма нови туристически обекти, атракции, реализирани проекти, проблеми на туристичуския бранш и виждания за устойчиво развитие на туризма в региона и страната.

Филмов фестивал „На източния бряг на Европа” - за участие във фестивала се допускат туристически филми и продукции, които са собственост на: държавни институции, общини, туристически информационни центрове, неправителствени организации, обществени и частни телевизионни оператори. Филмите трябва да са произведени след 2003 година.

Надяваме се, че нашата покана ще Ви заитригува и ще установим контакт с Ваши представители за предоставяне на повече информация за възможностите за участие и
цяластната програма на събитията в рамките на международната туристическа борса.

Крайният срок за заявки за участие е 30-ти март 2009 г.

С пожелание за успешна работа! Очакваме Ви!

С уважение

Д. Панов - управител на общинска агенция по туризъм Царевград Търнов

Видяна общо: 618 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.