Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

От 9 до 13 април във Варна се провежда изложението Трите ключа

Дата: 09.04.2009

От 9 до 13 април за 28-ми пореден път в Дворец на културата и спорта - Варна, отвори вратите си специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане Трите ключа – дом, офис, вила.

Работното време на изложението е от 10 до 19 часа, входът е свободен.

Непрекъснатият успех на Трите ключа за изминалите 15 години го превърна в най-големият център за търговия и информация извън столицата.

Съвременното строителство обхваща огромно множество производства, а това определя нуждата от специализираните изложения, без които бихме се лишили от най-важния фактор в търговията - информацията.

Глобалната конкуренция кара производителите да изстискват докрай своите възможности. Така купувачите имат голям избор и той не е лесен. Модните тенденции в архитектурния дизайн и интериора се менят, технологиите непрекъснато се усъвършенстват. Трите ключа помага на строители и потребители да се ориентират в това многообразие.

По време на изложението ще бъдат показани както предмети за крайна употреба, като мебели, домашен текстил, аксесоари, така и такива, които се влагат в процеса на строителството - основни материали за груб строеж, за инсталации, строителна химия, дограми, хай-тек фасади, електро-, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации, нови материали за хидроизолации и топлоизолации, за довършителни работи, за подобряване на технологичните процеси и много други.

Повечето наши изложители са български търговци и производители и не смятаме, че това ще се промени много в бъдеще. Голяма част от тях са и представители на производители от цял свят. Водещите световни марки присъстват на изложението. Разбира се, обикновено имаме и чисто чуждестранни изложители, но те не определят облика на ТРИТЕ КЛЮЧА. Най-често тяхната цел е да си намерят български представители. В много случаи това е ставало благодарение на тяхното участие при нас.

Ново в изложение „Трите ключа – дом, офис, вила” са - биометрични заключващи системи, брави с контрол на достъп, биометрични брави (брави с пръстов отпечатък), брави с пин код предлагани от фирма Сиракюс-ГН-щанд 72а (зала Младост) ; прозоречни клапани с датчик за влага – AERECO, предлагани от фирма ЕЛСИ – щанд 230 (пред зала 20).

Щандовете са разположени в три изложбени зали – Младост, Хореография и Зала 20 и външните площи на ДКС. Входът е свободен. Счита се, че поне 10 000 души дневно посещават изложението. На Трите ключа има и много директни продажби, често с отстъпка в цените. Каталогът с данни за фирмите улеснява контактите и след изложението.

В 18 часа на 13 април (понеделник) – непосредствено преди официалното закриване на форума - ще бъдат връчени и трите равностойни награди Трите ключа, на фирми допринесли най-много за издигане имиджа на изложението.

Видяна общо: 645 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | От 9 до 13 април във Варна се провежда изложението Трите ключа
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.