Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Магистърска програма Европейска интеграция и регионализъм

Дата: 30.06.2009

Интердисциплинарната програма Европейска интеграция и регионализъм е компилация от 5 различни програми в 5 европейски града - Барселона, Болцано (Северна Италия), Грас (Франция), Люксембург и Загреб. В центъра на обучението е връзката между разнообразие и единност в Европа.

Курсът продължава 3 семестъра и е разделен по 5 модула: Разширен ЕС (Грас); Право на ЕС (Люксембург); Управление, Публична администрация, Икономическа реформа (Загреб); Регионални политики (Барселона); Човешки права, малцинства и управление на културното разнообразие (Болцано).

Завършилите програмата получават диплома Магистър по европеистика. Обучението се провежда изцяло на английски език.

Кандидатите трябва да имат диплома за завършена бакалавърска степен по право, политически науки или иконимика. Броят на приетите студенти всяка година е 30. Необходимите документи са автобиография, диплома, мотивационно писмо и есе на английски на една от темите от формуляра за кандидатстване. Той може да бъде свален от страницата на програмата.

Таксата за обучение за целия курс е 7,500 евро. Има възможност за частична финансова помощ и стипендии.

Крайният срок за кандидатстване е 30 юни!

Видяна общо: 745 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Магистърска програма Европейска интеграция и регионализъм
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.