Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Balkan Pokernews Challenge

Дата: 11.05.2009

България става център на покера

Световният покер елит пристига у нас през месец май. Топ играчи се събират на Златни пясъци на 11 май, да се борят за 100 хиляди евро на мегатурнира Balkan Pokernews Challenge, който ще се превърне в традиционно ежегодно събитие.

Играта се радва на огромен интерес. Всяка седмица има по над 1 000 нови регистрирани български картоиграчи. Именно през нашата виртуална зала можеш да се класираш за участие и да се състезаваш за 100 хиляди евро през месец май.

Balkan Pokernews Challenge се провежда от 11 до 17 май в Гранд Хотел Казино Интернационал, в Златни пясъци, като идеята е фамозният ни курорт да се превърне в място за покер ваканция в началото на лятото. Очаква се турнирът да привлече играчи от цяла Европа, които ще играят покер на живо и ще прекарат чудесно край брега на морето.

Хазартният туризъм е изключително доходен и популярен в топ курортите по света - всички са чували за Лас Вегас, Атлантик сити и Монако. През последните години България не успя да се развие в посока да привлича богати летовници, които да оставят крупни суми по време на ваканцията си. Идеята на организаторите е да привлекат в страната ни по-заможната европейска класа, която съчетава почивката с предизвикателството на покер състезанието. Това не е трудно постижимо, като се има предвид, че тук разходите за организация на подобни състезания са, все още, доста по-ниски.

Деян Йорданов, мениджър за България на Pokerstars

Видяна общо: 639 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.