Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Природа, лов, риболов - Пловдив

Дата: 24.03.2010

Атрактивни състезания и награди за посетителите

Състезания по залесяване и прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион е една от новите атракции на изложението „Природа, лов, риболов“, което ще се провежда от 24 до 28 март в международен панаир Пловдив. В надпреварата, организирана от изпълнителната агенция по горите, ще се включат ученици от горски техникуми и професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване.

Новост са и демонстрациите на горска техника - въжена линия, коробелачна машина, трактор с прикачен инвентар. Посетителите на изложбата отново ще могат да видят атракции, организирани от панаира. Демонстрациите с ловни соколи са подготвени в партньорство с Българска асоциация за запазване на грабливите птици. Желаещите да се обучават в стрелба с лък и арбалет могат да разчитат на професионални инструктори.

За гостите е предвидена и томбола, в която участват с попълнени анкетни карти, а наградите са ловно яке, столи и аксесоари за свобдното време, универсални туристически чанти Конгер.

На международната изложба Природа, лов, либолов, която всяка пролет събира институции, специалисти и фирми, ангажирани с опазването и съхранението на природата, ще се представят 116 фирми и експонати от 5 държави. Ловните и горски стопанства показват богатите възможности за ловен и риболовен туризъм у нас.

Изложителите предлагат модерно ловно-рибарско и спортно оборудване, аксесоари и облекла.

Видяна общо: 613 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.