Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Стройко 2000

Дата: 24.03.2010

Преносима къщичка с баня за 5 700 лв. се предлага на 34-тото пролетно изложение Стройко

То се провежда в НДК от 24 до 30 март. Къщичката, с квадратура на стаята от 13 кв. м и баня от 3,3 кв. м, е достатъчна за настаняването и на четиричленно семейство, коментираха производителите. Транспортирането на къщичката става със специален превоз и струва 200 лв. на 100 км, включително товареното и разтоварването.

Къщичката е нещо подобно на американските мобилни домове, като в наш вариант е отлично решение за фамилните ваканции. Достатъчно е тя да бъде разположена върху терен, пригоден за къмпинги, за да може да се отведе водата към септична яма и да бъде захранена с ток. Пролетното изложение Стройко е с около 500 фирми участници, като броят им е останал същият спрямо предходното, съобщиха от организаторите. Около 10 % са новите компании, които участват за първи път.

Най-търсени на изложението са всички видове технологии, които водят до пестене на енергия. Едно от предложенията е за електролитни котли за отопление и за битова гореща вода. Те загряват водата четири пъти по-бързо от конвенционалния бойлер, при това два пъти по-икономично, като според честотата на потребление се пестят между 18 и 53% от консумираната еленергия.

Отстъпките по време на изложението варират от 10 до 30 % според конкретния търговец, а най-голямо търсене се очаква на методи за трайно и изгодно уплътнение на старо строителство.

Видяна общо: 628 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.