Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010

Дата: 13.04.2010

Пачуърк агенция за комуникации Ви кани да участвате в седмата годишна среща-договаряне Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято ‘10, провеждаща се на 13.04.2010 в к.к. Златни пясъци и на 15.04.2010 в к.к. Слънчев бряг.

Какво е “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010”

 • Професионален форум, провеждащ се по изпитана формула и с доказана ефективност
 • Среща между две заинтересовани страни и обмен на информация между бизнес партньори
 • Най–доброто място, където можете да договорите отлични условия на доставки и цени за туристическите обекти, да осигурите максимални продажби на своите продукти през летния сезон

Защо да участвате в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010”

 • Защото представяте своите оферти и възможности пред подбрана целева аудитория /ключови представители от туристическия бранш/ в най-подходящото за целта време – навечерието на сезон Лято ‘10
 • Защото спестявате своите най-ценни ресурси - средства и време, като в рамките само на един работен ден провеждате ефективни срещи и обменяте актуална информация с ваши реални и потенциални клиенти и бизнес партньори
 • Защото В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО ДА ДОСТИГНЕМ ДО КЛИЕНТИТЕ БЪРЗО И РЕЗУЛТАТНО

Кой може да участва в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010”

 • Целта на събитието е да срещне две страни на бизнеса – туристически обекти/хотели, ресторанти, дискотеки, търговски обекти/ с производители и търговци на храни и напитки.

Поканени за участие са фирми от областите:

 • месни изделия - месо, колбаси, деликатеси, полуфабрикати, риба/; хляб и хлебни изделия
 • млечни продукти - сладолед, мляко и млечни изделия
 • сладкарски изделия
 • напитки - алкохолни, пиво
 • безалкохолни напитки - минерална вода, натурални сокове, газирани напитки
 • плодове и зеленчуци - пресни и консервирани
 • чай, кафе, мед, подправки
 • съпътстваща индустрия – оборудване и консумативи за кухня, ресторанти, заведения

От страна на туристическите обекти персонално поканени са мениджър хотел, мениджър снабдяване, главен готвач - представители на големите туристически комплекси Сейнт Елиас, Св. Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Ривиера, Златни пясъци, Албена, Елените, Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско.

Възползвайте се от предоставената Ви възможност за ползотворни делови срещи! Ако Ви е необходима повече информация, моля, потърсете ни без колебание!


 

Програма на среща-договаряне

Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010
13.04.2010 – к.к. Златни пясъци
15.04.2010 - к.к. Слънчев бряг

Място

 • Златни пясъци, хотел Адмирал
  Конферентна зала на хотел Адмирал, к.к. Златни пясъци.
  Хотел Адмирал се намира на първа линия в центъра на к.к. Златни пясъци. Най–удобен за достъп до хотела е северният вход на к.к. Златни пясъци, до управлението на комплекса.
 • Слънчев бряг, хотел Калина Гардън
  Основен ресторант на хотел Калина Гардън, к.к. Слънчев бряг.
  Хотел Калина Гардън се намира в централната част на комплекса в непосредствена близост до хотел Кубан. На разположение на участниците е паркингът на хотела.

Дата

 • Златни пясъци - вторник 13 април 2010 година
 • Слънчев бряг - четвъртък, 15 април 2010 година

Срещата ще се проведе във времевия интервал от 8.00 до 18.00 часа. Разпределението на времето е както следва:

8.00 – 11.00 – подготовка на участниците, зареждане на щандовете
11.00 – 17.00 – вход свободен за гостите на срещата
16.00 – връчване на награди
17.00 – 18.00 – напускане на залата от участници и гости

Оборудване и разположение на щандовете

Всеки щанд се състои от две части – плот за разполагане на продуктите на фирмата и маса за преговори. Плотът за продукти е с размери 180-200/80-90 см., покрит с бяла покривка. Подходящ е за разполагане както на цели опаковки, така и на отделни разфасовки или нарязани продукти.
Масата за преговори е разположена зад плота за продуктите.

Схема на разположение: Общата ширина на един щанд е до 3 метра.

В седмото издание на “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия” ще бъдат връчени специални награди за участващите изложители:

Награда “Продукт, най-добре адаптиран към туристическия бранш”
Награда “Най-добър нов продукт адаптиран към туристическия бранш” (Предлага се за първи път през този сезон)
Награда “Най-атрактивно представяне”

За жури, определящо наградените са поканени представители на браншови организации и специализирани медии в областта на хранително-вкусовата промишленост и туристическия бранш.


 

Цени и условия за участие на среща-договаряне
Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010
Златни пясъци / Слънчев бряг

Цена за участие с:

 • един щанд - 395 лв.
 • щанд F 4.80 м - 900 лв.

Други услуги:

eлектрическо захранване от монофазен контакт - 10 лв.

ползване на кухненско оборудване (конвектомат, фритюрник, скара, друго и/или посуда/плата, чинии, чаши, друго) - 35 лв.

При участие в среща-договаряне “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2010” и на двете места на провеждане – к.к. Златни пясъци и к.к. Слънчев бряг, изложителите ползват отстъпка от 10 % върху общата сума. Отстъпката се ползва след заплащане на таксата за участие и за двете места на провеждане. Не се начислява отстъпка за Промо Кард, Инфоборса и Екстра плейс.

Краен срок за заявявяне на участие – 9 април 2010 година. Заявката се счита за приета от момента на постъпване на дължимата такса за участие по сметка на Пачуърк ООД.

 1. Всеки участник по e-mail или факс подава заявка за участие по образец.
 2. Всеки участник отбелязва подробно вида и количеството техническо оборудване, което ще използва по време на събитието, както и допълнителни изисквания, ако има такива. Цената за предоставяне на услуги и оборудване непосочени в офертата се договарят допълнително.
 3. Заявки за участие се приемат до изчерпване на свободните щандове. Щандовете в хотел Адмирал се наемат в следната последователност: голяма зала, фоайе, малка зала.

Плащането на таксите за участие се извършва по банков път. За извършване на плащането Пачуърк ООД издава данъчна фактура. При неизвършено плащане до 9.04.2010 година изложителят не се допуска до участие.

Банкова сметка:
Пачуърк ООД
IBAN: BG82 KORP 9220 1027 4795 01 BIC: KORPBGSF
Корпоративна търговска банка АД (КТБ) - Варна

Координати:
Пачуърк ООД
Варна 9000, бул. Сливница 45, ет. 4
тел.: 052 / 610 430, 610 460, 655 544
тел./факс: 052 / 616 332
GSM: 0888 294 162, 0887 480 066
e-mail: office@patchwork-bg.com

Лица за контакти:
Тодор Сотиров, Нели Йорданова
Левон Техлерян, Милен Добрев

Всички цени са без начислен ДДС.


 

Какво е Инфоборса?

Инфоборса е електронна платформа за обмен на информация от един подател към много на брой получатели.
Системата намира приложение основно в областта на B2B (Business to Business) комуникацията. Самата комуникация се осъществява под различни форми – електронен бюлетин, прессъобщения, търговски съобщения/оферти и други.

Пример: Ако желаете да изпратите промоционална оферта за продажба на определен артикул или промоционално намаление на цените за група изделия за определен период, можете да направите това чрез системата на Инфоборса достигайки до конкретни адресати от база данни, създадена и поддържана от екипа на системата.

Особеното при инфоборса и това, което отличава системата от други подобни е фактът, че всеки от реципиентите/получателите на електронните съобщения предварително е дал своето съгласие да получава определени по вид и обем съобщения. Т.е. инфоборса не генерира спам или известните „непоискани търговски съобщения”. Това прави системата много по-ефективна за всяка от страните в комуникацията.

За всички компании, участващи в срещата-договаряне Храни и напитки за туризма Лято 2010, инфоборсата предлага промоционална оферта, включваща регистрация и изпращане на 4 търговски съобщения до база данни с 500 подбрани хотела по Българското Черноморие. Съобщенията са във формат промоционална оферта и могат да се изпратят в периода 1 май – 15 август 2010 година.

Цената за посочената услуга е 50 лева без ДДС.

За използване на инфоборса извън промоционалната оферта и за неучастници в събитието се ползват нормалните ценови условия.
Инфоборса е в тестов период и ще бъде достъпна за потребители след 1.04.2010 година.

Какво е Promo card?

Промо кард е карта, предоставяща фиксирана отстъпка при покупка на продукти и услуги от определен доставчик. Картата формира лоялни клиенти. Целта на Промо кард е да направи продуктите и услугите на участващите в нея по-желани, по-привлекателни за клиентите и по този начин да предостави конкурентно търговско предимство.

Промо кард на Среща-договаряне Храни и напитки за туризма ще е валидна за летния период считано от 1 май до 30 септември 2010 година. Картата се издава в тираж 300 броя и се предоставя безплатно на хотели, ресторанти и други туристически обекти, посетили срещата-договаряне. Всеки участник в Промо кард получава точен списък на обектите получили карта.

Промо кард ще бъде издадена при заявили желание за участие минимум 15 компании. Определените отстъпки са в две нива – 5 и 10 %. В зависимост от размера на предлаганите отстъпки двете лица на картата се брандират с логата на компаниите, участващи в промоционалната програма. Максималният брой на компании, участващи в програмата е 40, разделени на две групи в зависимост от предлаганите отстъпки.

Участието в Промо кард не е обвързано с участие в срещата-договаряне Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010.

Цена за участие – 50 лева без ДДС.

Какво е Extra place?

Ekstra place е допълнителен щанд на среща-договаряне храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято `10 с ограничени функции и възможности. Ekstra place е насочен към малки фирми с ограничен бюджет. На този щанд могат да се предлагат оферти и рекламни материали на хартиен и магнитен носител. Не се допуска представяне на мостри, извършване на дегустации, представяне на опаковани или под друга форма продукти.

Изложителите на посочения щанд не могат да брандират щанда или да инсталират рекламни съоръжения – банер стойки, плакати и други. На Ekstra place участват повече от една фирма без значение областта на работа.

Цена за участие – 100 лева без ДДС.

Отстъпката за участие на повече от едно място не се начислява върху посочените тук услуги.


 

Заявка-договор

Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010
13.04.2010 – к.к. Златни пясъци
15.04.2010 - к.к. Слънчев бряг 

 1. Пачуърк агенция за комуникации се задължава да предостави на ЗАЯВИТЕЛЯ за времето на провеждане на изложението заявения от него щанд, обзавеждане и допълнителни услуги.
 2. Изборът на места става по реда на заявките до изчерпване на свободните позиции.
 3. В случай на невъзможност за провеждане на събитието, поради обстоятелства независещи и извън контрола на Пачуърк Агенция за комуникации, същата възстановява на ЗАЯВИТЕЛЯ цялата сума платена за участие.
 4. При отказ от участие след изтичане на крайния срок за изпращане на заявките /9 април 2010 г./ ЗАЯВИТЕЛЯТ дължи неустойка в размер на цялата сума по попълнената от него заявка.

Моля, попълнете следните данни:

Фирма заявител: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Адрес на регистрация: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ИН по ЗДДС: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Булстат: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
МОЛ: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Адрес за кореспонденция: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Телефон: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Факс: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
GSM: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
e-mail: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Лице за контакти: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Желая да ползвам следните услуги:

 • щанд, на стойност 395 лв. без ДДС
 • електрическо захранване, на стойност 10 лв. без ДДС
 • кухненско оборудване (конвектомат, фритюрник, скара, друго и/или посуда - плата, чинии, чаши, друго), на стойност 35 лв. без ДДС

Моля, опишете подробно и точно количество на оборудването, посудата и времето за ползване.

 • регистрация в инфоборса - 50 лв. без ДДС
 • участие в Промо кард – 50 лв. без ДДС
 • участие в Екстра плейс – 100 лв. без ДДС.

Имам следните допълнителни изисквания, подлежащи на конкретно договаряне:

 1. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 2. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Запознат съм с всички условия и документи за участие в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010” и ги приемам:

ЗАЯВИТЕЛ: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (подпис и печат)

ДАТА: . . . . . . . . . . . . .

Видяна общо: 885 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия Лято 2010
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.