Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Изберете българското - панаир на производителите

Дата: 09.04.2010

По повод ХІ издание на панаира на производителите Изберете българското!, който ще се проведе от 9 до 18 април в НДК, откриваме салон Почивки в България. Предлагаме Ви да се включите  с информационни щандове, ориентирани към крайния потребител.

Каним за участие фирми, сдружения, институции, асоциации, предлагащи услуги в следните области:

  • Хотели и курортни дестинации
  • Селски и еко туризъм
  • Ваканционни селища
  • Културен туризъм
  • Морски туризъм
  • Ловен туризъм и хоби
  • Планински и ски туризъм
  • Екстремен и приключенски туризъм
  • Балнеоложки и СПА туризъм и още...

Отчитайки влошените условия при световната криза, много туристически фирми решиха да предложат на българския клиент специални цени за тази година. Ако вече сте насочили усилията си към българския пазар и имате идеи да запълните капацитета си, участвайте в изложението Изберете българското! от 9 до 18 април 2010 г. в НДК - салон Почивки в България.

Предлагаме преференциална оферта за участие на 2 етаж в НДК с информационен щанд от 2 или 4 кв.м при пакетна цена от 260/ 500 евро + ДДС. Изложбените щандове са оборудвани с подиум/ витрина, надпис, 2 стола, ел. захранване и осветление, участие в електронен каталог и възможност за семинари и презентации. Допълнителна квадратура, при желание - по 130 евро/кв.м до 36 кв.м. Капацитет на залата – около 50 – 60 изложбени щанда за фирми, предоставящи услуги в сферата на туризма.

Изложението Изберете българското! се провежда при активна рекламна кампания и отлични условия от І до V етаж на НДК. В него участват над 250 фирми от леката промишленост. Събитието е изключително популярно и се посещава от над 150 хил. човека. Организатор е Бизнес център България ЕООД, инициатор на 12 тематични изложения с над 140 издания. Възползвайте се от големия посетителски поток, за да намерете нови клиенти и да запознаете широката аудитория с предимствата на вашата дейност, хотели и агенции.

Моля, при проявен интерес от Ваша страна, да ни уведомите в срок до 15. 03. 2010 г.

Бизнес център България ЕООД
Е. Войкова и И. Чернева
GSM: 0887 545 168
мейл:
buscen@abv.bg

Видяна общо: 866 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.