Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Вкусът на Балканите - Бургас

Дата: 30.04.2010

Покана
за участие в балканския кулинарен конкурс
Вкусът на Балканите
30 ІV - 5 V 2010 - Бургас

Събитието, под патронажа на г-н Димитър Николов, кмет на община Бургас, ще се проведе със съдействието на БХРА и BAHA от 30 април до 5 май т.г.

За първи път у нас ще се проведе Балкански кулинарен конкурс „Вкусът на Балканите” под патронажа на г-н Димитър Николов, кмет на община Бургас. Домакин на голямото събитие ще бъде град Бургас с организатори община Бургас – отдел Туризъм и Алианс на туризма в югоизточния регион. Кулинарният конкурс ще се проведе със съдействието на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA).

БХРА се обръща към своите членове и партньори с покана за участие - отборите на колегите от цялата страна са добре дошли в голямата професионална надпревара на Балканите. Организаторите очакват заявка за участие в конкурса „Вкусът на Балканите” на електронната поща на Балкански алианс на хотелските асоциации - baha@hotam.org.

Видяна общо: 596 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.