Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Майски туристически семинари

Дата: 04.05.2010

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира семинар в хотел RIU Pravets Resort, в Правец, на който ще представи Наръчник за туристическия бизнес.

Форумът е на тема "Как да привличаме български туристи" и ще запознае с различни информационни материали по проекта "Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България", финансиран по оперативна програма "Регионално развитие 2007-2013 г.".

Наръчникът е първо издание на ведомството по оперативната програма и демонстрира възможностите за успешен маркетинг на туристическите продукти за вътрешни потребители. Ще бъдат представени и варианти за финансиране на други проекти в сектора по ОП "Регионално развитие”.

В семинара ще участват и кметът на община Правец Никола Нитов, представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, авторите на информационните материали,рекламни специалисти и др.

Министерството ще проведе подобни информационни срещи на:

  • 10 май 2010 г. в Пампорово
  • 14 май в Добрич
  • 18 май в гр. Елена
  • 28 май в Поморие
  • 4 юни в София
Видяна общо: 561 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.