Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Големи отстъпки улесняват изложителите в Агра 2010

Дата: 23.02.2010

Международен панаир Пловдив подготви специален пакет от отстъпки в цените за участие в международната селскостопанска изложба АГРА 2010, провеждаща се от 23 до 27 февруари. Целта е да се улесни участието на български и чуждестранни изложители, заради трудностите, които кризата създава на производителите и търговците. Така те имат по-добри шансове да се задържат на пазара, защото това е най-големият форум на агробизнеса в Югоизточна Европа.

В зависимост от размера на ангажираната площ, в палатите ще се ползва намаление между 8 и 15 %. Ако експонатите ще бъдат разположени в откритите зони, отстъпката достига до 60 %, което е особено полезно за фирмите, представящи селскостопанска техника, тъй като тя обичайно се показва на откритите площи.

За тях е и още една новост на АГРА 2010. За първи път безвъзмездно се предоставя възможност за демонстрация на машини на специално обособени места.

Предвидени са бонуси за лоялни клиенти, участвали в изложбата АГРА през последните няколко години. Те получават отстъпки от 10 и 15 %.

Фермери и фирми, които искат да покажат живи животни, могат да наемат площи на цена от 20 евро за квадратен метър.

Международен панаир Пловдив предоставя на участниците в АГРА 2010 художествено изработена електронна покана, която те могат да изпратят до свои партньори, за да се регистрират онлайн. По този начин партньори и клиенти на изложителите ще имат безплатен достъп до изложението.

Подготвен е нов онлайн каталог на фирмите, включени в международната селскостопанска изложба. Информацията за тях е достъпна в интернет в продължение на 12 месеца.

Видяна общо: 975 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.