Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Гръцката национална организация по туризъм увеличава с 56 % участието си на София HOLIDAY & SPA EXPO

Дата: 25.02.2010

Информираме ви, че гръцката национална организация по туризъм (GNTO), ще участва в международното туристическо изложение в София HOLIDAY & SPA EXPO, което ще се проведе от 25 до 27 ІІ 2010 г. на площ 200 кв. м, увеличена с 56 % спрямо предходното ни участие

През 2009 година, особено трудна поради международната финансова криза, Гърция успя да задържи лидерската си позиция по отношение на българските туристи. Това е доказателство, че близостта на дестинацията, предлаганите опции и услуги от туристическата индустрия привличат ежегодно много посетители.

Този факт действа като стимул за подобряване на нашето присъствие в България и за по-професионалното информиране на българската общественост, както с вече познати така и с нови дестинации, които се появяват в резултат на новопостроените магистрали (пр. Егнатия), новите гранични пунктове като Златоград – Ксанти между двете страни. Цялата тази дейност се осъществява с помощта на офиса на Гръцката национална организация по туризъм в София.

По време на изложбата на нашия щанд ще имате възможността да се срещнете и информирате за туристическите дестинации от представители на различни региони: о. Лефкада, о. Евия, Ханя (о. Крит), о. Лесбос – о. Лимнос, о. Корфу, Магнисия, Серес, Драма, Еврос – о. Самотраки, Кавала – о. Тасос, Тесалоники и Пиерия.

Фирмите SANI Beach Hotels и MOUZENIDIS TRAVEL ще ви представят предлаганите от тях възможности за почивка в Гърция през тази година.

Преживяванията, които може всеки да получи от Гърция са невероятни. Каним ви да се запознаете с новите и с вече познатите любими дестинации в гръцкия павилион на изложението разположен на третия етаж на НДК от 10.00 до 18.00 часа.

Леонидас Ефтимиу - Управител

Ministry of Culture & Tourism
Greek National Tourism Organisation
8, G. Benkovski str., 1000 Sofia
Tel.: +359 (2) 9809231
Fax: +359 (2) 9873387
e-mail: visitgreecebof@gmail.com ; visitgreece@gnto.bg 
b2b: http://www.visitgreece.gr/

Видяна общо: 764 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Гръцката национална организация по туризъм увеличава с 56 % участието си на София HOLIDAY & SPA EXPO
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.