Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пчеларство - Плевен 2010

Дата: 12.02.2010

Над 100 фирми от 12 държави ще участват в осмото международно изложение "Пчеларство - Плевен 2010", съобщиха организаторите от компанията Партнерс експо.

Тази година изложението ще се проведе от 12 до 14 февруари в сградата на сити център Мания тауър, в града. Форумът се организира от Партнерс експо ООД и областния пчеларски съюз със съдействието на всички браншови организации в страната.

Ще бъдат представени последните новости в областта на пчеларското оборудване и инвентар, ветеринарни препарати, пчелни продукти, опаковки, етикети, специализирана литература и други.

Редом с българските производители на изложението ще се представят и фирми от Италия, Германия, Англия, Полша, Сърбия, Финландия, Румъния, Македония, Турция, Финландия, Унгария и Франция. За пръв път се очаква да се представи и холдинг от Китай, който се занимава с производство на пчеларско оборудване.

Изложението ще е съпроводено с богата съпътстваща програма, в която са включени лекции, презентации и дискусии. Ще бъде обсъждана и особено актуалната в момента тема за генно модифицираните храни.

 По време на изложението ще бъдат присъдени призове за най-проспериращ млад пчелар за 2009 г., за най-голяма инвестиция в пчеларството, нов производ на пчелен продукт, опаковка и етикет на годината и за най-атрактивно представяне на форума.

Пчеларското изложение ще бъде съпътствано и от изложение по растениевъдство, на което производители, дистрибутори и вносители ще представят семена, посадъчен материал, лозички.

Видяна общо: 845 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.