Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Габи Тур на Ваканция СПА & Експо 2010

Дата: 25.02.2010

ГАБИ ТУР EOOД
Кърджали бул. България 47, тел.: 0361 67 620, факс: 0361 67 621, e-mail: gabi_tour@abv.bg, web: http://www.gabitour.com


Уважаеми колеги, партньори, клиенти,

Туристическа агенция ГАБИ ТУР – Кърджали Ви кани да посетите щанда на РЕГИОН ИЗТОЧНИ РОДОПИ, по време на международна туристическа борса Ваканция СПА & Експо, 25 – 27 февруари 2010 г, НДК – град София. Щандът е с номер 2–27, ниво 2.

Наемът и аранжирането на щанда се финансират по холандски проект Новото злато на Тракия на холандските фондации АРК и Авалон, с подкрепата на холандската лотария.

На щанда ще бъдат представени разнообразни туристически продукти и услуги, предлагани в Източните Родопи – посещение на културно-исторически забележителности, водни атракции, конна езда, пешеходни и приключенски турове, екопътеки, селски туризъм, географски карти, каталози и рекламни материали на места за настаняване и изхранване, общини, информационни центрове, туристически обекти, защитени местности и др

Заповядайте и на презентацията ни в зала 8, ниво 5, на 26 февруари – петък от 14.00 ч.!

На нея в две части ще бъдат представени дейностите, предвидени за реализиране по проект “Новото злато на Тракия” в периода 2010 – 2013 г, както и систематизирана информация за възможностите за развитие на алтернативен туризъм в Източните Родопи.

Презентацията ще е насочена основно към туроператори, предлагащи дестинация Източни Родопи на своите клиенти, към туроператори, желаещи да включат дестинация Източни Родопи в своята продуктова гама, към медии, консултантски фирми, обучителни организации и НПО, които биха имали интерес за партньорство по проект Новото злато на Тракия, както и към всички любители на зелените форми на туризъм и отговорното пътуване сред природата.

Ще се радваме да обменим контакти и идеи за бъдещо сътрудничество, както и да обединим силите си за развитие и предлагане на качествени туристически продукти!

Очакваме Ви!

Поздрави,

Михаела Кирчева – управител на туристическа агенция Габи Тур и координатор на компонент Алтернативен туризъм, в проект Новото злато на Тракия

15 февруари 2010
град Кърджали

Видяна общо: 847 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.