Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Карадажъ Турс ще доведе султан и принцеса на Ваканция 2010, в НДК

Дата: 25.02.2010

На туристическото изложение в НДК - София, тази годинал Караджъ Турс ще смае всички с оригиналните костюми, закупени специално за случая

Красавици с бални рокли и карнавални маски ще посрещат гостите на щанд № 0-10 (партер). Арабски шейх ще представя новата дестинация на „Караджъ Турс” – Дубай, а султан от Османската империя ще покани всички туристи на уикенд до най-хитовия град - Истанбул. Митична китайка пък ще пренесе гостите на НДК през хиляди километри, за да предложи неповторими далечни дестинации.

Красива българка с национална носия ще припомни родните традиции и ще предостави любопитна информация за екскурзиите и почивките в България.

Специално за изложението от чужбина пристигат всички партньори на фирмата, а управителя на Караджъ Турс, в България, ще бъде на разположение за въпроси и бизнес предложения.

Всичко това и още много изненади, отстъпки от цената по време на изложението, добро настроение и вкусен турски локум, Ви очакват на щанд № 0-10 (партер) – Караджъ Турс на туристическа борса Ваканция от 25 - 27.02.2010 г.

Адриана Русенова - ПР на Караджъ Турс Инт.
b2b: http://www.karacitours-bg.com/

Видяна общо: 695 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Карадажъ Турс ще доведе султан и принцеса на Ваканция 2010, в НДК
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.