Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Зелена точка, Орешак

Дата: 30.06.2010

Покана към членовете на асоциацията за участие в събитието от 30 юни до 4 юли 2010 г. в национално изложение Орешак - в с. Орешак, община Троян
БХРА е партньор на националното изложение за зелен туризъм, еко технологии, материали и продукти, опазване на околната среда – ЗЕЛЕНА ТОЧКА

За първи път у нас от 30 юни до 4 юли 2010 г. ще се организира национално изложение за зелен туризъм, еко технологии, материали и продукти, опазване на околната среда – ЗЕЛЕНА ТОЧКА. Събитието ще се проведе в Национално изложение Орешак - в с. Орешак, община Троян. Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО – фирмата, която подготвя и организира у нас най-дългогодишната международна туристическа борса Ваканция.

За участие в националното изложение ЗЕЛЕНА ТОЧКА са поканени МОСВ, МИЕТ, Министерство на земеделието, Министерство на здравеопазването, както и с партньори от водещи еко фирми, десетки общини, бизнес организации и др.

Своята подкрепа и участие в изложението вече са потвърдили Националната асоциация за детски и младежки туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Софийски туристически район, Софийската търговско-промишлена палата, ВМТ Орбита, община Троян. Организаторите канят членовете на БХРА от страната за участие в изложението, в неговата съпътстваща програма и в многобройните демонстрации, атракции и изненади. Сред изложителите ще бъдат фирми, които ще презентират екохрани, екоматериали, екотехнологии и ще покажат своите успехи в „зелените” практики на производството и бизнеса. Биокафе, биомляко, биовино и др. са сред продуктите, които ще могат да опитат участниците и гостите на ЗЕЛЕНА ТОЧКА.

„Ще се радваме на участието на членовете на БХРА и на представители на десетките общини, които сме поканили в Национално изложение за зелен туризъм, еко технологии, материали и продукти, опазване на околната среда – ЗЕЛЕНА ТОЧКА”, споделиха за сайта на асоциацията www.bhra-bg.org организаторите от ПРИМ ЕКСПО, асоциран член на БХРА. – „Избрахме неслучайно едно от най-зелените и красивите места в България за това събитие.

Надяваме, че в ЗЕЛЕНАТА ТОЧКА на Националното изложение Орешак - с. Орешак, община Троян, ще се съберат не само десетки наши дългогодишни участници и приятели от Международната туристическа борса „Ваканция”, но и нови привърженици на „зеленото” мислене, здравословните храни и начин на живот и на добрите екопрактики. Вече трети месец подготвяме интересни презентации, кръгла маса с участието на водещи експерти, атракции, дегустации и разбира се – изненади за децата и техните родители.”

Националното изложение за зелен туризъм, еко технологии, материали и продукти, опазване на околната среда – ЗЕЛЕНА ТОЧКА
b2b:
http://www.greendotbg.com/
e-mail: primexpo@primdesign.com
тел./факс: 02/ 865 72 65

Видяна общо: 1062 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.