Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

По пътя на слънцето - Тетевен

Дата: 01.10.2010

На вниманието на представителите на туристическия бизнес в региона и страната!

ПОКАНА
за участие в
РЕГИОНАЛНА КОНТАКТНА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА
ПО ПЪТЯ НА СЛЪНЦЕТО - ТЕТЕВЕН

Уважаеми госпожи и господа,

РТА Стара планина, съвместно с община Тетевен, има удоволствието да Ви покани на регионална контактна туристическа борса “По пътя на слънцето”, която ще се проведе от 1 до 3 октомври 2010 г. в хотел Света Екатерина – с. Рибарица, общ. Тетевен.

След като преди девет години за първи път направихме подобно туристическо събитие в Тетевен, ние отново насочваме интереса на бранша към този уникален планински град. В последните години Тетевен и с.Рибарица са пример за успешно развитие на диверсифициран туристически продукт и бързо развиваща се дестинация за рекреативен и екотуризъм. Туристическите ресурси на известния още в началото на миналия век курорт Рибарица са успешно допълнени и обогатени от предлагането в цялата община Тетевен. Множество новоизградени хотели, къщи за гости и разнообразни туристически атракции, в съчетание с природни и културно-исторически забележителности правят Тетевен предпочитано място за активна почивка и общуване с културата и историята на България.

Както винаги РТА Стара планина е избрала за домакини на събитието два от най-добрите хотели в Рибарица – новопостроеният Св. Екатерина и многократно отличаваният със Знак за качество на РТА хотел Арго. Стилната и уютна атмосфера на тези два хотела ще Ви помогне да съчетаете деловото посещение с необходимата доза релаксация.

Целта на форума е представяне на потенциала на регион Централна Стара планина пред туроператори, предприемачи, представители на общини и неправителствени организации, журналисти и всички заинтересувани от развитието на туризма. През годините успяхме да наложим регионалната борса като една от значимите туристически прояви в страната и предпочитано място за среща на колеги и приятели.

В деловата част на борсата всеки от Вас ще има възможност да представи новостите в предлагането си или да научи повече за това на конкуренцията, ще се запознаете с възможностите за туризъм на територията на съседните общини, както и със всичко, случващо се в сферата на туризма в регион Централна Стара планина – нови туристически обекти, атракции и проекти.

Надяваме се, че отново ще се доверите на нашия опит и на възможността да тествате най – доброто по „Пътя на слънцето”.

С УВАЖЕНИЕ:

Силвия Хинкова - изпълнителен директор
РЕГИОНАЛНА БОРСА ПО ПЪТЯ НА СЛЪНЦЕТО
ТЕТЕВЕН, 1 - 3 октомври 2010 г.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И КОНТАКТИ с ОРГАНИЗАТОРИТЕ:
Регионална туристическа асоциация (РТА) Стара планина
тел.: 066/ 809 161, 807 137 - Силвия Хинкова, Велислава Тихолова, Маргарита Маринова
тел./факс: 066/ 809 161
Мобилтел: 0887 258 042 - Силвия Хинкова

Видяна общо: 917 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.