Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Национална среща на професионалните готвачи

Дата: 30.10.2010

На 30 октомври 2010 във Велико Търново Българска асоциация на професионалните готвачи организира национална среща на всички членове готвачи от цялата страна. Събирането ще започне с тържествено шествие в центъра на Велико Търново в чест на Международния ден на готвачите.
Срещата се организира със съдействие на винарска изба Дамяница, винарско имение Драгомир, винарска изба Ямантиев - Ивайловград.

Място, дата и час на провеждане: 10 октомври 2010, от 13:00 ч.

След молебен в катедрален храм „Рождество Богородично” за здравето на всички готвачи, ще започне шествието от 14:00 ч. То ще премине по улица Иван Вазов, площад Велчова завера, ул. Стефан Стамболов, бул. Независимост до площад Майка България, където ще се поднесат цветя на паметника. След това шествието ще продължи покрай дома на народната армия и ще приключи на централната алея на парка Марно поле.

Следобяд, в конферентната зала на гранд хотел Янтра, ще се състои среща с членове на БАПГ – където ще има презентаця на новите спонсори на асоциацията и свободна програма.

Каним всички приятели и колеги да ни уважат, като се присъединят към шествието.

Красимира Славкова
Глобул: 0897 854 720
поща: krasimira.slavkova@bapc-bg.com 

Видяна общо: 750 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.