Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Зоо ревю

Дата: 02.04.2011

Петдневна атракция в панаира

Хоби, забавления и мода ще бъдат в центъра на четири изложения, които ще се проведат в Международен панаир Пловдив в дните от 30 март до 3 април 2011 година. Те ще предложат на посетителите много новости, свързани със свободното време и красотата, различни атракции и награди.

Традиционното изложение „Зоо ревю“, което се провежда през есента, вече има и пролетен вариант – Празници на домашните любимци. На 2 и 3 април те ще съберат собственици на кучета, котки, канари, гълъби и екзотични животни.

За първи път в България ще бъде организирано дефиле на непородисти кучета без родословно дърво. Паралелно ще вървят и Международните киноложки изложби C.A.C. и C.A.C.I.B. (02-03.04), където участниците се борят да станат шампиони по красота.

Искаме да стане киноложки празник, истинско шоу със забавни конкурси, като „Дете и куче“, „Дамата с кученцето“, „Млад водач“, „Прилика между стопанин и куче“, „Развъдна двойка“, „Куче на публиката“, „Най-лакомо куче“ и други, казват от Българския републикански киноложки съюз, който организира първото издание на Празници на домашните любимци в панаира. Фирмите изложители ще покажат най-модните фризури, козметика, аксесоари, храни за кучета.

Видяна общо: 784 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.