Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Новости за здравето на изложенията Фудтех и Хорека

Дата: 23.02.2011

Нови продукти, които са ориентирани към здравословния начин на живот, ще покажат участниците в изложенията Фудтех и Хорека Пловдив. Те ще се проведат заедно с изложбата Винария от 23 до 26 февруари 2011 г. в Международен панаир Пловдив.

Уникална хранителна добавка, която стимулира стволовите клетки и укрепва здравето, е разработила българската фирма Златната ябълка. GoldenStemPower стана „Продукт на годината“ на най-голямото световно изложение за храни SIAL 2010 в Париж. Той е първият в света, който съчетава микроводорасли с български пробиотици, екстракт от зелен чай и екстракт от арония. Комбинация от най-силните природни стимулатори е 4 пъти по-мощна от познатите досега. Тя има цялостно въздействие върху имунната система, зрението, мозъка и концентрацията, при възпалителни процеси и алергии, дава козметичен и отслабителен ефект. Подпомага оздравителните процеси след инфаркт, инсулт и операции, при Алцхаймер, множествена склероза, диабет и други болести.

Машини за пречистване на питейна вода в барове, ресторанти, хотели, цехове за храни и дома, която са новост за българския пазара, ще представи фирмата Каза Белла Л.М. на изложението Хорека Пловдив. Съчетание от нанотехнологии и йонизиращо въздействие са в основата на уреда, създаден през 2010 г. от концерна Аqua sana. Той премахва вредните примеси и създава йони, за да доближи водата по състав до най-добрите естествени извори по света. Йонизираната алкална вода неутрализира киселинните остатъци в организма, има лечебен ефект и дори подмладява.

Новост за европейския пазар са съоръженията за производство на моцарела, кашкавал и топено сирене на италианската компания Милкилаб. А Булконс Първомай пуска лютеница Първомай по БДС 2022-74.

Ново изделие за нашия пазар са и биоразградимите опаковки - торбички и фолиа от царевична скорбяла, на българската фирма Биоглоуб Инвест. Те се разграждат напълно само за три месеца под въздействие на микроорганизми и са сертифицирани по европейския стандарт за биоразградимост EN 13432:2000.

Продукти за аромотерапия в дома, ресторанти и хотели ще демонстрира компанията Рефан на своя щанд по време на изложението Хорека Пловдив, а също антибактериален гел за ръце, сапуни на килограм, бутикови свещи, както и някои по–специализирани продукти.

Множество атрактивни експонати ще бъдат представени на 24 25 февруари по време на Деня на ресторантьора и Деня на хотелиера. Те се организират за първи път, за да могат изложителите да презентират своите стоки пред собственици на заведения и хотели.

Видяна общо: 703 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Новости за здравето на изложенията Фудтех и Хорека
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.