Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Колодрум 2013 - велоизложение в Сердика Център

Дата: 25.05.2013
Колодрум 2013 - велоизложение в Сердика Център
Колодрум 2013 обединява всичко, свързано с колоезденето и активния начин на живот

От 25 до 31 май, на открития паркинг на Сердика Център, ще се състои уникално вело изложение, което ще обедини на едно място всичко, свързано с колоезденето и активния начин на живот. Това е първото такова събитие, като целта е то да се превърне в ежегодна традиция, която да добива все по-големи мащаби с времето. През седмицата, посветена на колелата, всички посетители на Колодрум 2013, ще могат да се запознаят с всякакви интересни тенденции в колоезденето – градско, планинско, трайл байк и др., да изберат новото си колело, както и да намерят подходящото място, където да практикуват любимия си спорт.

На място ще откриете информационни и търговски щандове, които ще представят специализирани паркове и места за колоездене, профилирани сайтове, водещи велосипедни марки, различни организации и всичко свързано пряко или косвено с активния начин на живот и карането на колело в града, в планината и навсякъде, където човек пожелае. По време на изложението, посетителите ще могат да се включат в тестове на различни марки велосипеди, да изберат и да си закупят ново колело, да планират лятната си почивка, да научат за предстоящите събития и състезания през сезона, както и да разберат по нещо ново и интересно свързано с колелата по света и у нас.

През цялата седмица на открития паркинг на Сердика Център на ниво +3, всеки посетител ще може да се включи в най-разнообразни уъркшопи, състезания и обучения в различни алтернативни спортове. За целта организаторите от Art Ground, Velomobile и Concept Creative подготвят разнообразна програма изпълнена с много интересни активности, като лятно кино, биг еър бег демонстрации и тестове, скейт, кънки, лонгборд и всякакви други интересни неща свързани с активния начин на живот и забавлението.

За доброто настроение на посетителите на място ще има изграден бар с освежителни напитки и музика, където всеки спокойно ще може да седне да изпие нещо разхладително и да гледа демонстрациите.

Очакваме всички любители на колелата и активния начин на живот да се включат в първото по рода си изложение и да поставим заедно началото на една добра традиция.

За всякакви подробности и допълнителна информация следете conceptcreative.org, serdikacenter.bg, телевизия Box и фейсбук събитието на изложението.

Ема Паунова

Видяна общо: 795 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.