Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XII туристическа борса Вашата ваканция

Дата: 21.05.2013

Туризъм за възрастни хора в граничните райони на ЕС

Бургаска Регионална Туристическа Асоциация Ви кани да участвате в международна конференция "Туризъм за възрастни хора в граничните райони на ЕС", която ще се проведе на 21 май 2013 г. в Бургас. В проявата ще участват представители на 10 страни членки на ЕС, представители на Международната организация за социален туризъм, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, СУ "Св. Климент Охридски", туристическия бизнес, общини, регионални структури, преподаватели. Конференцията се организира в рамките на проект TOURAGE "Developing Senior Tourism in Remote Regions”, по програма INTERREG IVC.

На 21 и 22 май 2013 г. ще се проведе и традиционното туристическо изложение "Вашата ваканция". В рамките на изложението на участниците ще бъде предоставен оборудван щанд за предлагане на информационни и рекламни материали. Щандовете ще бъдат аранжирани в зависимост от желанието на всеки участник. Ще бъде публикуван каталог на участниците. Най-учтиво каним Ваши представители да представят рекламни материали на гостите и посетителите на Дванадесетото издание на туристическа изложба Вашата ваканция.

Надяваме се на ползотворно бъдещо сътрудничество с Вас и за Вашата ангажираност към развитието на туризма в България.


 

ПОКАНА

От 21 до 22 май 2013 година в културен център Морско казино, в град Бурга,с ще се проведе ДВАНАДЕСЕТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА ВАШАТА ВАКАНЦИЯ.

Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация (БРТА), под патронажа на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма (MИЕТ), Областна администрация Бургас и Община Бургас.

Програмата на борсата включва туристическо изложение – възможности за общини и фирми, които представят туристически обекти и услуги в сферата на туризма; туроператори и турагенти; хотелиери и ресторантьори; производители и дистрибутори на продукти за туризма; рекламни агенции; туристически сдружения; информационни центрове; природни и национални паркове, резервати; учебни заведения; неправителствени организации; културни институти и др. да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно – информационни материали на изложбен щанд;

Друга възможност за участие в борсата: публикация в специалното рекламно–информационно издание (каталог); участие в международна конференция „Туризъм за възрастни хора” на 21 май 2013 г.; музикална изява на сцена на открито Охлюва; участие в учебно пътуване на 22 май 2013 г.

Крайният срок за изпращане на заявки за участие е 15 май 2013 г. на е-mail: brta@abv.bg

Надяваме се на Вашето активно участие в ДВАНАДЕСЕТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАШАТА ВАКАНЦИЯ.

Соня Енилова - председател на УС на БРТА

Видяна общо: 637 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.