Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Туристическо изложение СМТ Щутгард

Дата: 17.01.2004

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ  ЗА НАЦИОНАЛНА  ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА И ИНФОРМАЦИЯ

-------------------------------------------------------------------------

 

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ

                                                                                                                                                     

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

                       Изпълнителната агенция за национална туристическа реклама и информация в качеството си на организатор и координатор на националния туристически продукт на изложението CMT, което ще се проведе от 17.01. до 25.01.2004 г. в гр. Щутгарт, Германия, Ви уведомява, че е заявила българското участие на информационен щанд с площ 40 кв.м.

                       При проявен интерес, можете да участвате на българския информационен щанд, като заявите писмено своето участие съгласно приложените документи за участие и при следните условия:

 

-         Да ангажирате чрез нас ползването на площ за работа при условие, че размера на цената за ползване за един кв.м. застроена площ е 299 евро, а с рекламно-информационни материали, без представител на фирмата е 149,50 евро, не по късно от 10.01.2004 г.

-         Да попълните и ни изпратите заявлението с приложените  документи и  материали във връзка с Вашето участие.

-         Заплащането на наетата от Вас работна площ се извършва до 3-дни от сключване на договора за пренаемане по банков път.

-         Агенцията не се ангажира с транспортирането на фирмените рекламни материали, но Вие можете да ги изпратите франко щанд. Българският щанд е в хале 5, щанд № 5.0.116. ИАНТРИ поема тяхното разпространение на българския щанд.

За допълнителна информация се обръщайте към г-жа Ася Йосифова, координатор на изложението на адрес: гр. София, пл. “ Света Неделя “ № 1, тел. 02/ 981 99 65, факс: 02/  9896939 и електронна  поща:  аssja@bulgariatravel.org

 

С уважение,

 

Диана Аладжова

Директор на Дирекция “Маркетинг и реклама”

Видяна общо: 395 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.