Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

14-то изложение ТУРСИБ’ 2004 - Новосибирск

Дата: 03.03.2004

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА И ИНФОРМАЦИЯ

Изх.№ 26-00-04/08.01.2004

 

ДО

БРАНШОВИТЕ АСОЦИАЦИИ,

РЕГИОНАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ И

ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ФИРМИ

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

 От 3 до 5 март 2004 г. в гр. Новосибирск, Русия, ще се проведе Четиринадесетото международно туристическо изложение “ТУРСИБ’ 2004”. Това е най - голямото туристическо изложение в Сибир. По значимост се нарежда на първо място сред туристическите изложения в региона,  тъй като тук най-пълно е представен Сибирския регион /с колективни щандове участвуват десетте сибирски територии/, постоянни участници в борсата са големи туроператори от Киргизсстан, Казахстан, Узбекистан. В навечерието на летния туристически сезон тук се предлагат нови програми за почивка, нови туристически направления, представени от водещи туроператори, много фирми търсят подходящи партньори.

Международната туристическа борса се провежда под егидата на Министерството на икономическото развитие и търговията на Руската федерация, Комитета за междурегионални връзки и туризъм, Администрацията на Новосибирск, ETTFA, РСТ, Кметството на Новосибирск.

През 2003 г. в изложението са взели участие над 250 фирми от 21 страни. Със самостоятелни щандове са били представени Испания, Кипър, Израел, Дубай, Унгария, Хърватска, Казахстан и др.

     Предвид значението на този регион за България и след направени предварителни проучвания, ИАНТРИ за първи път планира участие на Международното туристическо изложение “ТУРСИБ’ 2004с информационен щанд от 20 кв.м.

При проявен интерес, можете да участвувате на българския информационен щанд, като заявите писмено това съгласно приложените документи за участие и при следните условия:

· Да ангажирате чрез нас ползването на площ за работа при условие, че размера на цената за ползване за един  кв.м. застроена площ е 360 щ.д., а с рекламно-информационни материали, без представител на фирмата е 180 щ.д., не по късно от 30.01.2004 г.;

· Да попълните и да ни изпратите заявлението с приложените  документи и  материали  във връзка с Вашето участие.

· Заплащането на наетата от Вас работна площ да се извърши до 3-дни от сключване на договора за пренаемане по банков път;

· Агенцията не се ангажира с транспортирането на фирмените рекламни материали, но Вие можете да ги изпратите франко щанд. ИАНТРИ поема тяхното разпространение на българския щанд.


За допълнителна информация се обръщайте към Катя Жекова на адрес: гр. София, пл. “ Света Неделя “ № 1, тел. 02/ 981 9965, 0888

Видяна общо: 417 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.