Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Покана за участие в UITT ’2004

Дата: 31.03.2004

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА И ИНФОРМАЦИЯ

Изх. № 26-00-88/ 19.02.04 г.

 

ДО

БРАНШОВИТЕ АСОЦИАЦИИ,

РЕГИОНАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ И

ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ФИРМИ

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Изпълништелната агенция за национална туристическа реклама и информация в качеството си на организатор и координатор на националния туристически продукт на международната туристическа борса UITT’2004, която ще се проведе от 31 март до 3 април 2004 г. в Киев, Украйна, Ви информира, че е заявила българското участие с национален щанд от 72 кв.м.

При проявен интерес от Ваша страна може да участвувате на българския национален щанд, като заявите писмено своето участие съгласно приложените условия и изисквания.

Съгласно условията за участие срокът за подаване на заявки за UITT’2004 е 07.03.2004 г.

Моля да обърнете внимание, че заявки се подават чрез оригинален формуляр за заявка, който е неразделна част от общите условия, придружен от комплект от документи с оригинален подпис и печат на фирмата съгласно т.1 от “Условията за участие на туристическите фирми на национален щанд – Москва”. Заявката и се подава в деловодството на ИАНТРИ, като се завежда с входящ номер, дата и час на получаване или чрез куриер, като за дата и час се приема датата и часът на получаването на заявката в деловодството от куриера. Разпределението на десковете ще се извърши от централната страна на щанда към страничните според реда на получаването на заявките.

За допълнителна информация се обръщайте към Катя Жекова, координатор на изложението,  на адрес: гр. София, пл. “Света Неделя“ № 1, тел. 02/ 981 9965, 0888 456 788; факс: 02/ 989 6939 и електронна поща:  k.zhekova@bulgariatravel.org

 

С уважение,

Диана Аладжова

Директор на дирекция “Маркетинг и реклама”

Видяна общо: 408 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.