Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Международното туристическо изложение - Минск, Беларус

Дата: 15.04.2004

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА И ИНФОРМАЦИЯ

    Изх. № 26-00-232/18.03.2004

 

 

 

ДО

БРАНШОВИТЕ АСОЦИАЦИИ,

РЕГИОНАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ И

ФИРМИ

 

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

България вече четири години участвува с информационен щанд в Международното туристическо изложение TOURBUSINESS,  което се провежда в гр. Минск, Беларус.

Това е най-голямото туристическо изложение в Република Беларус, като през последната година в него участвуваха всички големи белоруски туроператори, министерства, туристически организации и сдружения от чужбина, повече от 130 фирми от 18 страни.

Вече няколко години анкетните проучвания в Беларус поставят България на едно от първите места като предпочитана за летен отдих дестинация както сред белоруските туроператори, така и сред потенциалните туристи. Проблемите, възникнали  в следствие на въвеждането на визовия режим с Беларус, дадоха своето отражение и през последните две години България отстъпи от първо на трето място в ранглистата на предпочитани от белоруския турист дестинации. През тази година в резултат и на изключителната активност на Турция България отстъпи и третото място.

ИАНТРИ съдейства чрез разпространение на актуална информация, рекламни материали и контакти с туроператори и административни структури за постепенното възвръщане на позициите на България като предпочитано място за отдих на белоруския пазар.

     Проучванията показват, че това е важен за страната ни туристически пазар и при своевременно отчитане и решаване на възникващите в хода на работа въпроси, България е в състояние да възстанови позициите си там.

След проучване на мнението на българските и белоруски туроператори, специалисти и държавни институции на Беларус, работещи в сферата на туризма, на търговския представител на Р България в Беларус, ИАНТРИ организира национално представяне и на пролетното издание на изложението, “ОТДЫХ-2004” което ще се състои в периода 15-18 април 2004 г, с презентация, акцентираща върху България като страна, която предлага качество на конкурентни цени, като място за спокоен и здравословен отдих. В тази връзка каним всички заинтересовани организации и фирми да вземат участие в презентацията на България на това изложение с информационни, рекламни материали, с мултимедийна презентация и др. В последните години изложенито се оформя като силна международна борса с голям ефект върху записванията за летния туристически сезон.

При проявен интерес към участие на българския информационен щанд, моля да заявите писмено това съгласно приложените документи за участие и при следните условия:

· Да ангажирате чрез нас ползването на площ за работа при условие, че размера на цената за ползване за един кв.м. застроена площ е 105 щ.д., а с рекламно-информационни материали, без представител на фирмата е 53 щ.д., не по късно от 5.04.2004 г.;

· Да попълните и да ни изпратите заявлението с приложените  документи и  материали  във връзка с Вашето участие.

· Заплащането на наетата от Вас работна площ да се извърши до 3-дни от сключване на договора за пренаемане по банков път;

· Агенцията не се ангажира с транспортирането на фирмените рекламни материали, но Вие можете да ги изпратите франко щанд или в СТИВ - Минск. ИАНТРИ поема тяхното разпространение на българския щанд.

За допълнителна информация се обръщайте към Катя Жекова на адрес: гр. София, пл. “ Света Неделя “ № 1, тел. 02/ 981 9965, факс: 02/ 9896939 и електронна поща:  k.zhekova@bulgariatravel.org

 

 

С уважение,

 

 

     ДИАНА АЛАДЖОВА

     Директор на Дирекция “Маркетинг и реклама”  

18. 03. 2004г.

гр. София

Видяна общо: 375 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | Международното туристическо изложение - Минск, Беларус
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.