Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

TT Tour & Travel Варшава

Дата: 23.09.2004

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
АГЕНЦИЯ ПО ТУРИЗЪМ 


Изх. № 26-00-483/03.08.2004 г.

ДО
ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ФИРМИ
И ОРГАНИЗАЦИИ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Изпълнителната агенция за национална туристическа реклама на Република България, в качеството на организатор и координатор на представянето на националния туристически продукт на изложението TT Tour & Travel във Варшава, Полша, което ще се проведе от 23 до 25 септември 2004 г., Ви уведомява, че е заявила българското участие на информационен щанд с площ от 20 кв.м.

TT Tour & Travel във Варшава се утвърди като най-голямото събитие в Полша за представяне на туристически дестинации. На него през 2003 г. са участвали 443 изложители от 45 страни, посетителите са били над 40 000.

При проявен интерес, можете да участвате на българския информационен щанд, като заявите писмено своето участие съгласно приложените документи и при следните условия:

• Да ангажирате чрез нас ползването на площ за работа при условие, че размера на цената за ползване за един  кв.м. застроена площ е 305 евро, а с рекламно-информационни материали, без представител на фирмата е 152.50 евро, не по късно от 06.09.2004 г.

• Да попълните и ни изпратите заявлението с приложените  документи  и  материали  (рекламен каталог, брошура) във връзка с Вашето участие

• Заплащането на наетата от Вас работна площ се извършва до 3-дни от сключване на договора за пренаемане по банков път

• Агенцията не се ангажира с транспортирането на фирмените рекламни материали, но Вие можете да ги изпратите франко щанд или в СТИВ - Варшава. ИАНТРИ поема тяхното разпространение на българския щанд.

За допълнителна информация се обръщайте към Анелия Генова, референт, на адрес:
гр. София, пл. Света Неделя  1
тел. 980 36 59, факс: 989 69 39
E-mail: anelia@bulgariatravel.org

Видяна общо: 603 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.