Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Две международни туристически изложения в Бърно, Република Чехия

Дата: 13.01.2005

Специално за Пътешествие


GO - ХV МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПАНАИР

и

PEGIONTOUR – ХІV МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ЗА РЕГИОНАЛЕН ТУРИЗЪМ

13-16.01.2005 г. гр. Бърно, Република Чехия


Динамичното развитие на туристическата индустрия  в наши дни несъмнено води до нарастване на значението на панаири като GO и REGIONTOUR.

Следващото издание на Туристическите Панаири GO и REGIONTOUR ще се проведе под патронажа на Министерството за регионално развитие на Р. Чехия в периода 13-16.01.2005 г.  Панаирите ще очертаят тенденциите в туризма в Чехия и  Централна Европа.

В миналото издание на панаирите взеха участие над 1000 изложители /туристически агенции, туроператори, хотели, чешки региони и градове, чуждестранни региони и туристически организации/. 26 страни бяха представени и интереса към тях нараства. Една пета от изложителите на туристическите панаири бяха чужденци. Броят на чуждестранните участници в REGIONTOUR 2004 нарасна с 46% в сравнение с предходната година.

Рекордният брой посетители надхвърли $40 000 за четирите дни на панаирите.

През 2005 г. организаторите са подготвили интересна съпътстваща програма. В рамките на туристическите панаири ще се проведе работна среща MEETING POINT между посрещащи и изпращащи туроператори и туристически региони. Туроператорите, участващи в срещата се избират от изложителите на GO и  REGIONTOUR 2005 и в предстоящото издание на панаирите ще вземат участие туроператори от Германия, Полша, Австрия, Италия, Русия и Словакия.

Конкурса GRAND PRIX REGIONTUR е фокусиран върху създаването на туристически продукти и програми в Чехия за чешки и чуждестранни туристи.

Туристическите панаири GO и REGIONTOUR затвърдиха репутацията си на престижно събитие в туристическия бизнес. Двата панаира се радват на присъствието на най-големите чешки и чуждестранни туроператори и туристически агенции, всички туристически региони в Чехия и много чуждестранни градове и региони и туристически организации.

Фактите показват, че туристическите панаири в Бърно са се превърнали в информационен и бизнес център на туристическата индустрия.

За допълнителна информация относно панаирите не се колебайте да се свържете с нас.

Мария Атанасова
Креа ООД
Представител на Панаири Бърно АД за България

тел./факс: 986 32 91, 986 38 96
e-mail: krea@ttm.bg
http://www.bvv.cz/

Видяна общо: 423 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | Две международни туристически изложения в Бърно, Република Чехия
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.