Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Workshop "Посольский двор" - Новосибирск

Дата: 04.03.2005

МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА
А Г Е Н Ц И Я   П О   Т У Р И З Ъ М


Изх. № 26-00-50/26.01.05

ДО
БРАНШОВИТЕ АСОЦИАЦИИ,
РЕГИОНАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ И
ЧАСТНИ ФИРМИ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

С цел активизиране на рекламата на България като атрактивна туристическа дестинация в регионите на Русия, в Програмата за национална туристическа реклама за 2005 г. са включени участия на България, организирани от Агенцията по туризъм, на семинари в регионите. В тази връзка е планирано участие на Workshop “Посольский двор”, който ще се проведе на 4 март т.г. в Новосибирск.

Това е нов проект на Регионалния информационно-аналитичен център STI, който има богат опит в организацията на подобни мероприятия на територията на Сибирския регион. Той обединява в рамките на еднодневно мероприятие работна среща с туроператорите и турагентите от Западен Сибир, провеждане на презентация в специално оборудвана зала за конференции и работна вечеря с възможност за неформално общуване с представителите на туристическия бизнес.

Workshop “Посольский двор” се провежда в периода, когато се провеждаше туристическото изложение и STI е организирал участието в семинара на повече от 200 туристически агенции от региона.

Представителите на Агенцията по туризъм ще направят презентация на възможностите за лятна почивка в България и новостите в предлагането през сезон “Лято – 2005 г.”. На семинара е поканен и Генералния консул на Р България в Новосибирск г-н Спас Спасов, който ще запознае заинтересованите руски туроператори с работата на Генералното консулство на Република България в Новосибирск и начина на издаване на туристически визи за руските туристи, желаещи да почиват у нас.

Съгласно предоставените от организаторите условия за национално представяне, български туроператори, които имат интерес да активизират дейността си в този регион, могат да вземат участие в състава  на българската група: трима с безплатно оборудвано работно място (маса, 4 стола, табелка на фирмата), а още двама, които се считат за допълнителни участници - с такса 200 евро, като ползуват същите условия.

И петте туроператора могат да направят кратко представяне на летните си програми в рамките на презентацията на българския туристически продукт.

Обръщам се към Вас с покана да вземете участие в работата на семинара, като фирмите – участници ще бъдат определени по реда на постъпилите заявки (свободен текст) в Агенцията по туризъм. Краен срок за изпращане на заявленията – 5 февруари 2005 г.

Изпълнителен директор:
Бисер Ялъмов


За допълнителна информация:
Дирекция “Маркетинг, реклама и информация”
София, пл. Света Неделя 1
Катя Жекова 0888 456 788 
k.zhekova@bulgariatravel.org
тел.: 933 58 41, факс: 989 69 39

Видяна общо: 363 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.