Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

І Културно-туристическо изложение в Холандия

Дата: 20.10.2006

Пърното туристическо-културно изложение, на тема „Дни на България в Холандия” ще се проведе в Хага през октомври т.г. под мотото  “България, омайваща през четирите сезона”

От 20 и 21 октомври т.г. в катедралата De Grote Kerk, разположена в центъра на Хага ще се проведе първото по рода си туристическо-културно изложение на тема "Дни на България в Холандия". Събитието е част от Комуникационната стратегия на МВнР. Изложението се организира от посолството на Република България в Хага съвместно с Българското туристическо информационно бюро (БТИБ).

„Дните на България в Холандия” ще бъдат предшествани от рекламна кампания в холандските медии и са с цел популяризиране на страната сред холандските граждани в навечерието на приемането ни в Европейския Съюз.

Изложението ще се проведе под мотото "България, омайваща през четирите сезона", като основните акценти ще са върху българския бит и култура, постижения в областта на туризма и винопроизводството. Предвидени са следните мероприятия:

  • туристическо изложение с участието на холандски и български фирми и организации, и български общини
  • музикални изпълнения с участието на български певци и музиканти и холандски изпълнители на българска музика
  • изложба на български художници и скулптури
  • фотоизложба "България"
  • представяне на български традиционни продукти, вино, българско кулинарно изкуство, българска мода и др.
  • прожектиране на информационно-рекламни филми за България

Участници в събитието са холандски и български туристически фирми, български общини, холандски и български обществени организации и сдружения работещи за взаимното сътрудничество между двете страни, български художници и скулптури, музикални и фолклорни изпълнители, производители (износители на българско вино и хранителни продукти), щанд за български сувенири, дрехи и др.

Българското туристическо информационно бюро (БТИБ) поема ангажиментите по регистрирането и обслужването на участниците в изложението.

За повече информация можете да се обърнете към г-жа Светлана Рашкова от БТИБ на телефон +31 (10) 2439367, факс +31 (10) 2439366 или e-mail адрес: info@bulgaarsverkeersbureeau.nl или на интернет адресите: www.betoverendbulgarije.nlwww.bulgaarsverkeersbureau.nl

Видяна общо: 667 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.