Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

ИТБ Берлин 2006

Дата: 08.03.2006

Уважаеми колеги,

Агенцията по туризъм, в качеството си на организатор и координатор на представянето на националния туристически продукт на международната туристическа борса ITB Berlin ’06 (08.-12.03.2006, Берлин, Германия), Ви информира, че е заявила българското участие с национален щанд от 299 кв.м.

Все още не са уточнени конкретните условия за участие на българските фирми на националните щандове, но се очаква ценовите параметри да бъдат близки до миналогодишните. Предвид изтичащите срокове за подаване на информация за каталога на борсата, Агенцията ще организира събирането и изпращането на съответния формуляр (приложен към този мейл) на българските фирми, които планират да участват на националния щанд на тази борса.

Във връзка с гореизложеното Ви моля (в случай, че планирате участие на ITB Berlin 2006) да попълните приложения формуляр за вписване в каталога на участниците и да го изпратите подписан и подпечатан на факс 989 69 39 в Агенцията по туризъм. Крайният срок за изпращане на формуляра е 15 декември 2005 г.

Бих искала да обърна внимание и на допълнителната възможност за представяне в Интернет, която тази година се предоставя от организаторите на борсата Messe Berlin на участниците в ITB Berlin ’06. Това е ITB Businessguide, в който всяка от фирмите-участнички може да участва безплатно и да попълни необходимите данни за себе си. Целта е да се улеснят бизнес контактите между участниците още преди началото на борсата. За разлика от информацията за основния каталог, за който обобщената информация ще се изпраща от Агенцията по туризъм, то за ITB Businessguide е необходимо всеки от Вас сам да попълни необходимите данни в Интернет. Допълнителна информация може да намерите на адреса на изложението.

С уважение,

Ася Йосифова - assja@bulgariatravel.org

Агенция по туризъм
тел.: 933 58 40
факс: 989 69 39

Видяна общо: 442 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.