Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Restaurant Hotel – Motel Show 2006 - Chicago

Дата: 20.05.2006

П Р О Г Р А М А

17 май
Lufthansa: 13:05 ч. излитане от София; 14:00 ч. кацане в Мюнхен
Lufthansa: 15:15 ч. излитане от Мюнхен; 18:15 ч. кацане в Ню Йорк, летище JFK

Настаняване в хотел Paramount 4*, Manhattan, New York city (17-20 май) – 3 нощувки

18 май
Официално посрещане на участниците в делегацията от г-н Джоузеф Макинърни, Президент на Американската хотелиерска асоциация, г-н Пам Инман, Вицепрезидент на Американската хотелиерска асоциация, г-н Джоузеф Спинато, Председател на хотелиерската асоциация на Ню Йорк Сити, г-н Скот Пиърс, Президент на Образователния Институт на Американската хотелиерска асоциация и г-н Иван Чернев, Търговско аташе на Р България в САЩ.
По време на срещата г-н Джоузеф Макинърни ще направи презентация на състоянието на хотелиерската индустрия в САЩ. По време на цялата делегация, на всички срещи ще присъства и преводач от Американското посолство в София.
Разглеждане и среща с мениджмънта на New York Marriott Marquise Hotel 5* на Бродуей в Манхатън. Хотелът специализира обслужването на конгресни прояви. Управлява се от Marriott Corporation, Inc.

19 май
Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел W New York 5*. Хотелът е представител на концепциите design/boutique както и на spa and wellness. Управлява се от Starwood Hotels and Resorts.
Разглеждане и среща с мениджмънта на световната легенда  сред хотелите -  The Waldorf Astoria 5*, Манхатън. Хотелът е представител на луксозният клас. Управлява се от Hilton Corporation.

20 май
United Airlines: 11:55 ч. излитане от Ню Йорк (летище Newark), 13:26 ч. кацане в Чикаго. Настяняване в хотел Hilton and Towers 4*, Chicago (20-24 май) – 4 нощувки. Хотелът е най-близкият възможен луксозен хотел до McCormick Place Chicago – изложбеният център, домакин на Restaurant Hotel – Motel Show 2006. Хотелът е препоръчан и от г-н  Марк Гордън, Председател на Хотелиерската асоциация на Илинойс (Чикаго).

21-22 май
Осигурен свободен достъп за цялата делегация в Restaurant Hotel – Motel Show 2006. Освен разглеждане и осъществяване на преки контакти с почти 2000 изложители, за участниците в делегацията е осигурен и достъп до богата съпътстващата програма с над 60 семинара, тренинги и професионални дискусии, презентации.

23 май
Участие в дискусията на Лидерите в хотелиерството, с участието на г-жа Нанси Джонсън, Вицепрезидент на Carlson Companies (собственици на веригата Радисън, TGI Fridays и мн. др.), г-н Лоурънс Гелър, Президент и Изп. директор на Strategic Hotels & Resorts (един от водещите световни експерти в хотелиерството), г-н Джо Кейн, Партньор във Yeasawich, Peperdine, Brown & Russell and Joe Kane (водеща световна компания по хотелиерски маркетинг), г-н Джон Ръсел, Президент и Изп. Директор на световната хотелска верига Days Inn. Дискусията ще бъде ръководена от г-н Джоузеф Макинърни, Президент на Американската хотелиерска асоциация.
Веднага след срещата, цялата делегация от България ще бъде специален гост на Гала обяд с хотелските лидери по покана на Американската хотелиерска асоциация. Гала обядът е с домакин Хотелиерската асоциация на Илинойс (Чикаго).

24 май
United Airlines: 10:55 ч. излитане от Чикаго; 14:55 ч. кацане в Маями, Флорида.
Настаняване в центъра на Маями, хотел Hyatt Regency 4*, (24-27 май) – 3 нощувки.

25 май
Официално посрещане от г-жа Карол Довър, Председател на Хотелската асоциация на Флорида, Маями.
Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел Four Seasons Hotel & Tower 5*. Хотелът е представител на концепцията Condo Hotels. Управлява се от Four Seasons Hotels and Resorts.
Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел Westgate at South Beach, представител на шикозния Арт Деко ахитектурен стил на South Beach, Miami. Хотелът принадлежи към малките бутикови и луксозни обекти, сегмент, който се развива вече и в България.

26 май
Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел The Ritz Carlton Miami Beach 5*. Хотелът е представител на концепцията ризорт хотели. Управлява се от световната хотелска верига Ritz Carlton.
Разглеждане и среща с мениджмънта на Doral Golf Resort & SPA 5* в Маями. Обектът е представител на концепцията голф ризортс и е частен клуб. Управлява се от световната хотелска верига Marriott Corporation.

27 май
Lufthansa: 15:30 ч. излитане от Маями; 06:15 ч. на 28 май кацане във Франкфурт.
Lufthansa: 10:35 ч. излитане от Франкфурт; 13:40 ч. кацане в София.


Повече информация може да получите на тел.: 811 74 22, 811 74 29 или като влезете в интернет страницата на НХМК.

Видяна общо: 469 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.