Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Международна туристическа борса TNT'2006, Букурещ

Дата: 06.04.2006

Девет туроператора представят България в Букурещ

Девет наши компании представят България на започналата в Букурещ 15-а международна туристическа борса TNT'2006, съобщиха от Държавната агенция по туризъм /ДАТ/. Това са "Албена", "Александър Тур", "Алфатур", "Алфа сървис", "Бояна - МГ", "Даса", "Ландис", "Солвекс" и "Чинар". През 2005 г. румънските туристи в България са се увеличили с 32%, като само "Албена" е посрещнала три пъти повече гости през 2005 г. в сравнение с 2004. На изложението страната ни се представя заедно с още 22 държави, сред които са представители на Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Италия. България е предпочитана дестинация от румънските туристи поради по-добрата хотелска база и обслужване, по-ниски цени и къси разстояния.

В периода от 6 до 9 април страната ни се представя като туристическа дестинация и на изложението TCV във Валенсия, Испания. Борсата е разположена на 24 000 кв. м изложбена площ, като се очакват над 50 000 посетители.

По прогнозни данни на ДАТ през тази година се очаква засилен интерес на испански туристи към България. "Филип тур", "Глория турс" и "Ривас тур" са българските фирми, които се представят на щанда ни във Валенсия.

Видяна общо: 1032 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.