Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XXVIII международна туристическа борса Белград

Дата: 19.04.2006

В периода 19-22 април 2006 г. в Белград се провежда двадесет и осмата международна туристическа борса. БХРА разполага с щанд на борсата, за което молим всички наши членове да ни предоставят свои рекламни материали на адрес: гр. София 1000, ул. Триадица 5-Б, ет. 1 до 16 април 2006 г.

Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация кани всички свои членове и заинтересовани колеги от туристическия бранш на бизнес среща с представители на Бизнес асоциация на хотелите и ресторантите в Белград и с нейния председател Бранко Кривокапич. Цената на пътуването, включващо две нощувки в двойна стая в хотел Славия, три звезди, две официални вечери и организиран транспорт с микробус възлиза на 155 евро, като цената може да варира в зависимост от броя на пътуващите.

При превоз с личен автомобил цената на престоя в гр. Белград възлиза на 100 евро на човек.

Участниците в пътуването до Белград ще имат възможност да участват в XXVIII международна туристическа борса.

Видяна общо: 358 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.