Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

CERAMITEC 2009 - Мюнхен

Дата: 20.10.2009

CERAMITEC 2009
Германия, Мюнхен
Neue Messe
20 - 23 октомври 2009

CERAMITEC е международно специализирано изложение, представящо машини, уреди, съоръжения, работния процес и суровините за керамиката и праховата металургия. За фирмите от сектора на керамичната индустрия и за прахово-металургичните предприятия CERAMITEC е най-успешното браншово изложение и място за среща на водещите производители, търговци и научни работници. Там се срещат лидерите на тухлената промишленост, грънчарството, производството на огнеопорна керамика, санитарна керамика, керимиди, порцелан и праховата металургия.

Състоялите се вече изложения CERAMITEC са затвърдили събитието като престижно браншово изложение. То се организира на всеки 3 години, като за последната 2006 година са участвали 612 фирми, а регистрираните посетители са били 21 998.

Видяна общо: 1059 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.