Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Недвижимост и инвестиции - Казан

Дата: 16.10.2009

 На 16 и 17 октомври в Казан ще се състои Kazan InvestProperty SHOW

Казанската международна изложба "Недвижимост и инвестиции" ще се проведе в изложбeния център ГТРК Корстон на ул. Ершова, дом 1-А.

Организатор на изложбата е компания МИР БЕЗ ГРАНИЦ - EКСПО, имаща за цел да представи на регионалния пазар качествени недвижими имоти в чужбина.

В изложбата участват специалисти по недвижимо имущество в Русия и чужбина, местни и чужди банки, управляващи и инвестиционни компании, строители и девелопери, агенции за недвижима собственост.

На мероприятията са поканени частни и корпоративни инвеститори и потенциални купувачи, представители на местните административни и бизнес структури, риелторски агентства и компании, търсещи партньори и сътрудничество.

Времето на изложбата не съвпада с основните мероприятия по тази тема, провеждащи се в Москва и Санкт-Петербург.

Видяна общо: 926 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.