Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Само 15 хотелиери и туроператори участват в туристическата борса в Лондон

Дата: 09.11.2009

България участва с щанд от 252 кв. м на 30-то юбилейно издание на туристическото изложение World Travel Market в Лондон. Това е второто най-голямо изложение в света след берлинското и е най-важното за предстоящия зимен сезон у нас.

На българския щанд, който се изготвя от компанията Стройтек, свои представители ще имат 15 хотелиера и туроператора, а други три компании са изпратили само рекламни материали. Съизложители са и общините на София и Пловдив, които ще представят възможностите за бизнес и културен туризъм в двата града.

Миналата седмица зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов съобщи, че акцентът на България през тази година ще бъде представянето на туризма през четирите сезона. Страната ни ще представи занаяти, изпълнения на етно джаз и фолклорна музика. На щанда ще има голф тренажор и бар за дегустация на подбрани български вина.

Изложението "World Travel Market" ще продължи до 12 ноември. Акцент на борсата тази година е спортният туризъм, избран заради домакинството на британската столица на летните олимпийски игри през 2012 г.

На форума ще бъде представено последното проучване на Евробарометър за тенденциите в сектора.

Деловата програма започва на 10 ноември с годишната среща на министрите на туризма. На 11 ноември е предвидена и традиционната конференция Отговорен туризъм.

Видяна общо: 759 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | Само 15 хотелиери и туроператори участват в туристическата борса в Лондон
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.