Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

България днес - туризъм, недвижимост, вино - Москва

Дата: 05.02.2009

По повод на изложението „България днес – туризъм, недвижимост, вино“, председателят на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и собственик на „Шарлопов Хотелс”, Стефан Шарлопов се срещна с кмета на Москва Юрий Лужков, с чиято подкрепа се проведе престижното събитие. На срещата, която протече под мотото „България – държава на духа; богатствата от римско време”, Стефан Шарлопов запозна Юрий Лужков с потенциала на България, като целогодишна туристическа дестинация.

Стефан Шарлопов, председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм запозна кмета на Москва Юрий Лужков с потенциала на България като целогодишна туристическа дестинация

Шарлопов Хотелс, член на БХРА, участва на престижното изложение „България днес”, което се проведе от 5 до 7 февруари т.г. в Москва. Изложението „България днес – туризъм, недвижимост, вино“ се проведе в рамките на официалното посещение на президента на Р България Георги Първанов, в Руската федерация, като част от програмата по случай настоящата Година на България в Русия.

„България – дестинация на четири сезона” – това беше мотото на представянето на нашата страна, като основните акценти, освен традиционния морски туризъм, бяха възможностите за балнео и СПА, и за културно-исторически туризъм. Участие в изложението взеха представители на Държавната агенция по туризъм, Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, Пампорово АД, Шарлопов Хотелс и др.

Предстои СПА инфотур в България за руски журналисти

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм, с подкрепата на Държавната агенция по туризъм, договори със Съюза на туристическата индустрия на Русия (Российский союз туриндустрии) организирането на инфотур за руски журналисти във водещи балнео и СПА курорти в България с цел запознаване на руските граждани с възможностите за целогодишен туризъм в България.

Видяна общо: 559 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | България днес - туризъм, недвижимост, вино - Москва
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.