Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Международна конференция на малките и средни предприятия в областта на наземния транспорт

Дата: 17.06.2009

На 17 юни 2009 г. в град Познан, Полша, ще се проведе международна конференция на малките и средни предприятия в областта на наземния транспорт

Събитието е организирано от Консорциумът на проект Star-Net Transport и Enterprise Europe Network B2Europe West Poland, е част от Международния панаир ITM POLAND 2009 в Познан - най-голямото събитие, посветено на модерните технологии за индустрията в Нова Европа.

В рамките на конференцията международни експерти ще представят възможностите за финансиране на транспортните МСП по Седма рамкова програма на ЕС за научни изледвания и технологично развитие.

Участниците в събитието ще имат и възможност да посетят TRANSPORTA 2009 - Изложението за транспорт, логистика и спедиция, както и Международните дни за технологичен трансфер. Дните за технологичен трансфер предлагат възможности за сътрудничество между организации от цяла Европа, които търсят или предлагат нови технологии в сектора.

Проектът Star-Net Transport се изпълнява по Седма рамкова програма и е насочен към развитието на ефективна мрежа в областта на наземния транспорт с участието на организации от 14 европейски страни. От българска страна партньор по проекта е Фондация Приложни изследвания и комуникации.

Участието в семинара е безплатно, като крайният срок за регистрация е 5 юни 2009 г. За повече информация можете да посетите интернет страницата на Enterprise Europe Network.

Видяна общо: 837 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | Международна конференция на малките и средни предприятия в областта на наземния транспорт
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.