Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пролетно туристическо изложение в Букурещ

Дата: 25.03.2010

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че Българо-румънската търговско промишлена палата (БРТПП) стартира проект "Каталог на българския туризъм", предназначен за румънски туристи.

Целта на инициативата е да отговори на значително повишилия се през последните години интерес от страна на румънските туристи към България като атрактивна туристическа дестинация.

Каталогът ще бъде изцяло цветен и ще излезе в два варианта - печатен и електронен. Изданието ще е на румънски език и ще се разпространява безплатно в северната ни съседка посредством ANAT (Асоциация на румънските туристически агенции), браншови сдружения, трансгранични бизнес центрове, регионални камари и туристически информационни центрове, както и чрез офиса на БРТПП в Букурещ.

Голяма част от каталога ще съдържа информация за хотелите в България и техните контакти, туристическите забележителности вблизост, местата за забавление, хранене и пазаруване, групирана според видовете туризъм. Друга част от изданието ще включва координатите на български и румънски туристически агенции, работещи с български хотелиери, за които румънските туристи представляват целева група, а популяризирането на българските туристически обекти - приоритет на дейност.

Премиерата на "Каталог на българския туризъм" ще бъде на пролетното туристическо изложение в Букурещ, в периода 25-28 март 2010 г., в най-големия панаирен център в Румъния Ромекспо. На специализиран щанд фирмите, включени в каталога, ще имат възможността да участват с допълнителни рекламни материали, които ще се предлагат на посетителите заедно с изданието.

Включването на българските фирми в "Каталог на българския туризъм" става чрез електронна регистрация на интернет страницата на инициативата www.brcci.eu/bgtour.

Крайният срок за регистрация е 20 февруари 2010 г.

На всяка браншова организация, в сферата на туризма, предлагаме безплатно включване в първите страници на каталога, както и безплатен рекламен банер в интернет страницата на изданието. А на всички членове - преференциални условия за включване в каталога.

Нашите очаквания са да ни съдействате за популяризирането на инициативата сред Вашите членове, както и да ни предоставите техните контакти.

Предварително Ви благодарим за Вашето любезно сътрудничество.

С пожелание за весели празници и в очакване на Вашия отговор,

Анелия Иванова - маркетинг експерт

БРТПП
ул. Цар Фердинанд 3А, ет. 4
ПК: 69, 7000 Русе
тел.: + 359 82 826 308
факс: + 359 82 826 309
mail: aivanova@brcci.eu
сайт: www.brcci.eu
BRCCI
3-A Tsar Ferdinand St.,
PO Box 69, 7000 Ruse, Bulgaria
Tel.: + 359 82 826 308
Fax: + 359 82 826 309
E-mail: aivanova@brcci.eu
URL: www.brcci.eu

Видяна общо: 1706 рейтинг: 0.49

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.