Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ромекспо 2011

Дата: 10.03.2011

Пътеводител на румънските туристи в България
(10 до 13 март 2011 г.)

Румъно-Българският Бизнес Портал (RBBP.EU) и ФОКС група ЕООД представят луксозно печатно издание „Пътеводител на румънските туристи в България”.

Пътеводителят е отговор на нарастващия интерес от страна на румънските туристи към България и на необходимостта от универсален информационен справочник при пътуванията им в страната ни.

Пътеводителят съдържа полезна информация при пътуване в България, пътни карти, информация за малко познати забележителности, както и представяне на туристически обекти – хотели, ресторанти и други, които румънските туристи биха посетили по време на тяхната почивка в страната ни или при бизнес пътуване.

Проектът се реализира под егидата на посолството на Република България в Букурещ.

Пътеводителят е изцяло на румънски език и се разпространява безплатно по различни канали в Румъния, сред които: посолството на Република България в Букурещ, на Дунав мост, от туристически агенции в Румъния, на туристически борси и изложения в Румъния, на популярни забележителности в България и др.

Пилотното представяне на пътеводителя е на пролетното туристическо изложение в най-големия румънски панаирен център Ромекспо от 10 до 13 март 2011 г.

Първоначалният тираж е 10 000 броя.

Включването с рекламно каре в пътеводителя, дава възможност за безплатно присъствие в първия и единствен българския туристически портал за румънци в интернет www.tourisminbulgaria.ro до 31 март 2011 г. По този начин представянето в печатното издание се допълва и с онлайн профил на туристическия обект с повече снимки, видео и други функционалности, присъщи на интернет рекламата.

Условия за включване в Пътеводител на румънските туристи в България:

  • рекламно каре на две страници – 250 евро без ДДС
  • рекламно каре на една страница – 160 евро без ДДС
  • рекламно каре на половин страница – 110 евро без ДДС
    В цената е включено и изработването на рекламното каре.

Крайният срок за регистрация е 31 януари 2011 г.

При регистрация до 31 декември 2010 г. предлагаме 5 % отстъпка от посочените цени.

Българските туристически обекти и компании могат да се регистрират за включване в пътеводителя от интернет страницата: www.rotourist.com. На този адрес се намира и допълнителна информация за печатното издание, както и за Българския туристически портал за румънци.

Видяна общо: 1720 рейтинг: 0.50

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.