Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Brussels Holiday Fair

Дата: 03.02.2011

Бизнес центърът за подпомагане на малки и средни предприятия бе избран да представя Русе и региона на международно туристическо изложение в Брюксел - Brussels Holiday Fair. То ще се проведе от 3 до 7 февруари 2011, съобщиха от бизнес организацията.

Участието на изложението е по линия Дунавски компетентен център, на който бизнес центърът е съучредител и член.

Представителят на центъра Екатерина Йорданова ще представи града, областта и Дунавския регион на България в рамките на щанда на Дунавски компетентен център. Тя ще изнесе презентация на тема "Туризъм и културно наследство в Русе".

Представянето на Бизнес центъра ще включва още прожектиране на дигитален фотоалбум със снимки на природни, културни и исторически забележителности от българския регион на р. Дунав, както и уникални снимки на редки видове флора и фауна, още - брошури, дипляни и каталози, предоставени за целта от туристически информационен център – Русе и природен парк Русенски Лом, както й дегустация на вино.

Дунавският компетентен център е създаден през февруари 2010 в Белград с помощта на GTZ - Сърбия, а съучредителите му, сред които и Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе, са представители на туристически фирми и организации, както и общини от държавите Сърбия, Хърватия, България, Румъния, Молдова и Украйна.

Целта му е да допринесе за интегрирането на интереси, проекти и дейности в сферата на туризма на страните учредители – Среден и Долен Дунав и да участва в разработването на устойчиво транснационално сътрудничество в сферата на туризма.

Видяна общо: 762 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.