Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Авиоизложение, Бурже

Дата: 20.06.2011
Джъмбо Джет на Boeing
През февруари Boeing представи официално модернизирания вариант на пътническия самолет 747-8i, който се очаква да бъде звездата на тазгодишното изложение в Бурже

Големи граждански поръчки от бързоразвиващия се пазар в Азия се очакват тази година по време на авиационното изложение, заповащо на 20 юни на летището Бурже, край Париж.

Докато западните сили ще представят голямо разнообразие от военна техника, погледите на експертите са насочени към цивилната авиация и сделките, които се сключват по време на авиошоуто. Очаква се рекордна сделка за 200 самолета от най-голямата авиокомпания в Азия – малайзийската AirAsia. Тя трябва да бъде на стойност грубо около 17 млрд. долара за закупуването на модернизирани Airbus A320.

Анализаторите виждат в това засилване на възстановяването на икономиката в някои части на света, което увеличава поръчките. Търсенето на граждански самолети от Азия се очаква да засенчи това от най-натоварения пътнически пазар в света – северноамериканския. Ако сделката бъде приключена, това ще е най-голямата единична поръчка на граждански самолети в света.

Тя ще даде и летящ старт за европейския концерн Airbus, който ще си съперничи с американския Boeing за най-много подписани поръчки по време на изложението. Авиошоуто в Бурже ще започне на 20 юни и ще продължи до 26 юни.

Звездата на изложението тази година се очаква да бъде модернизираният вариант на самолета 747, известен повече като Джъмбо Джет на Boeing.

Ройтерс

Видяна общо: 665 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.