Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Амон Тобин и Влатко Стефановски трио на Drum’N Jazz 2008

Дата: 29.11.2008

Световноизвестни музиканти ще гостуват на 29 ноември в клуб 4КМ, София

Артисти, творящи в областта на електронния авангард и класически джаз, ще гостуват на емблематичното събитие Drum‘N’Jazz 2008, организирано за четвърти пореден път от H.M.S.U. (Hard Music and Sounds United). В нощта на 29 ноември (събота) столичният парти център "4КМ" ще приветства поколения меломани за среща с легендарни музиканти и проектите им.

И тази година инициативата е водена от идеята за създаване на паралел между виртуозни музикални проекти - от една страна с акустично изпълнение, а от друга - под формата на електронен лайв и ди джей сетове. С голямо нетърпение се очаква изпълнението и на рок и фюжън джаз формацията Влатко Стефановски трио, съвместно с Теодисий Спасов. Тази година акцент в програмата е участието на легендарния Амон Тобин, получил световно призвание за новаторските си ло-фи, трип-хоп и дръм’енд’бас композиции. В подобна посока ще бъде и изпълнението на родната формация Блуба Лу, която печели все пошироко признание в световен мащаб. Любителите на разчупения дръм енд бейс звук пък ще имат възможност да слушат сета на ди джея от BBC Radio 1 - Fabio.

По време на събитието ще бъде премиерата и на дългоочаквания електро-акустичен албум на Иван Шопов (Balkansky) - резултат от две години съвместна работа с артистите на лейбъла КУКЕР Мюзик. Композиции със специфична балканска атмосфера, в които се преплитат електронни семпли и плътен бас с изпълнения на различни български виртуози.

Българската сцена ще бъде представена от небезизвестните Блуба Лу, които ще представят на живо последните си авторски творби от албумите Груув Юръп и Уърлд Меланхоли - композиции вече получили световно признание. Ще вземат участие и артистите от Хард Мюзик енд Саундс Юнайтед - Ейсидтрип, Ексо, Куух, Конспиратор, Мокс, Огонек и Тарги.

Събитието ще започне в 20:00 часа, а билети могат да бъдат закупени в София от магазини Корпорайд, Вижън, Дюкян Меломан и Брейкпойнт. В страната билети могат да бъдат закупени от представителите на ТикетПро.

Предварителната цена на билетите е 25 лв., а в деня на събитието - 30 лв. Екслузивни билети, с разширен достъп и удобства, могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на място.

Автоматичен бюлетин и дигитално радио

Видяна общо: 825 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Празници и панаири | Амон Тобин и Влатко Стефановски трио на Drum’N Jazz 2008
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.