Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

KFC в Mall of Sofia става на 1 година

Дата: 27.11.2008

Празникът ще мине под мотото
Време за крилца или крилца за време

KFC в Mall of Sofia навършва 1 годинка. На празника всички почитатели на пилешките изкушения ще имат възможност да станат част от голямото ядене на пилешки крилца.

Първото по рода си състезание, което ще мине под надслов “Време за крилца или крилца за време”, започва на 27 ноември 2008 г. в 19:00 часа пред KFC в Mall of Sofia. Всеки от регистриралите се за състезанието участници ще се бори за титлата “Най-добър състезател” в категорията за ядене на пилешки крилца.

Състезанието ще протече в два кръга – колективно и индивидуално ядене на крилца за време. Регистрацията за състезанието вече тече и ще приключи на 27 ноември 2008 в 18:00 часа.

За стриктното спазване на регламента на състезанието ще се погрижат водещия Николай Дограмаджиев и пилето на KFC. Най-добрите ще получат много награди от рожденика.

За AmRest
 
AmRest Holdings SE управлява 7 бранда ресторанти, в 7 държави в Централна и Източна Европа и Северна Америка.
AmRest менажира ресторанти в два сектора - ресторанти за бързо хранене или т.н. QSR (Quick Service Restaurants) – KFC, Burger King, Starbucks и CDR (Casual Dining Restaurants) – Pizza Hut, Applebee’s и Rodeo Drive.
Ресторантите на AmRest осигуряват на клиентите си интернет кетъринг услуги, храна за вкъщи, която може да вземете от ресторантите или от специални места с колата си, поръчка на храна по телефона. Менютата на AmRest включват ястия, приготвени от свежи продукти по оригинални рецепти на KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks и Applebee’s. В България AmRest оперира с марките KFC и Burger King.

Видяна общо: 941 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.