Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Празничен концерт на коледния базар в Панаира

Дата: 20.12.2008

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ НА КОЛЕДНИЯ БАЗАР В ПАНАИРА

 Празничен концерт ще зарадва  посетителите на традиционния Коледен базар в панаира. За тях младите изпълнители от детския хор Славена са подготвили специална програма от най-хубавите забавни песни в своя репертоар.  Спектакълът е на 21 декември, неделя, от 11.30 ч. и ще продължи 45 минути. Той е подарък за гостите на базара от неговия организатор – Международен панаир Пловдив.

Искаме пловдивчани да усетят празничната атмосфера и да посрещнат с добро настроение Рождество и Нова година, затова сме подбрали песни, любими на поколения българи, както и по-нови творби, обясни Мирослав Караделев, главен художествен ръководител на арт група Славена.

Тя е създадена преди 10 г., в нея участват деца на възраст от 5 до 16 години. Спечелила е над 15 награди от фестивали в България и чужбина. Репертоарът на хор „Славена” включва детски забавни песни, църковни песнопения, песни на фолклорна основа, творби на Бах, Моцарт, Шуберт и на известни български композитори като Димитър Христов, Борис Карадимчев, Андрей Дреников, Виктор Чучков. Трупата има множество участия в радио и телевизонни предавания, в градски музикални прояви и хорови семинари. Традиционно изнася Колдени, Великденски и годишни концерти.

Очаква се спектакълът на арт група „Славена” в панаира да събере многобройна публика, тъй като пловдивчани вече усилено пазаруват на Коледния базар. Той  отново е най-приятното място в Пловдив за избиране на подаръци за  предстоящите празници.

241 български фирми предлагат облекла и обувки, аксесоари, трикотажни изделия, бельо, чанти и куфари.  28 са щандовете с играчки, а 10 – с коледна украса.   Богат е асортиментът от бижута, часовници, парфюмерия и козметика, както и разнообразието от захарни и сладкарски изделия.

Щандове са разположени в 8-а палата, която работи от 10 до 19 ч, а на 31 декември ще бъде отворена  до 17 часа.

Видяна общо: 790 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.