Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Огледала на бТV избра наши красавици

Дата: 27.12.2008

Чаровната Стансилава Стратиева – 30 годишна от Стара Загора е новата Кралица България-World, която популярното ТВ предаване „Огледала” по бТВ избра на националния конкурс за най-красива омъжена българка. Победителката Стратиева е радио и тв водеща в Стара Загора.

Силно впечатление на жури и публика направи Ваня Александрова от Пловдив - Кралица България-Globe. Тя е лекар по професия и издател на здравно списание с което цели да подобри здравната култура на българите.

 
Капка Тодорова от София грабна титлата на Mrs Beauty Mllenium-България. Красавицата има собствен строителен бизнес и фирма за недвижими имоти.

Софиянката Даниела Николова се окичи с титлата на Mrs Intercontinental-България. Занимава се с винопоризводство.

Подготовката преди конкурса и усилените репетиции преминаха в край басейна на СПА центъра в хотел Дедеман Принцес София, където участничките бяха и настанени.

Над 600 кандидатки за престижната титла се явиха на предварителните кастинги в цялата страна от които подбраните бяха 13, издадоха организаторите.

„Ние търсим типичната красива, успяла и доказала се в общественото пространство българка”, казаха пред медиите Руми Маринова и Яненка Люцканова.

Тазгодишния конкурс за красота минава по мотото „ Защити се от рак на маточната шийка”

ТВ формат на Националния конкурс за най-красива омъжена българка беше излъчен вчера по бТV в предаването за мода и стил ”Огледала”.

Видяна общо: 680 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.