Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Раздаваме Оскари за красота

Дата: 20.02.2015

В навечерието на най-престижните филмови награди - Оскар, у нас също ще се раздават Оскари, но в този случай те ще са за красота – Hydrafacial Oscars. Наградите ще се присъждат на салони за красота и дерматологични клиники от цялата страна, които успешно работят с процедурата за чиста и здрава кожа – Hydrafacial. За да награди нашите бюти салони от САЩ пристига Ерик Рикар, който е изпълнителен директор на компанията производител на Hydrafacial - Edge Systems.

Процедурата доби популярност като любимата терапия на Парис Хилтън, Бионсе, Камерън Диаз, Кейт Унислет и на редица други холивудски знаменитости. Наградите, наречени, с намигване, Hydrafacial Oscars, са първите светски награди за развитие на бюти процедура в България.

„Статуетките, които ще получат победителите, наподобяват Оскар в женски вариант. Гвоздеят в програмата ще е колоритното шоу на акробатката Сирма Добрева. Тя ще открадне серум Hydrafacial от кутия с размери 40 см на 40 см., като влезе цялата в нея. Сирма е много популярна българска акробатка, която изнася представления в Япония“ - издават организаторите от Бул Мед Консулт - компанията дистрибутор на Hydrafacial за България.

Гости на бляскавата церемонията ще бъдат и много родни популярни личности, които обожават терапията и се поддържат с нея. Сред тях са футболната съпруга Весела Тотева-Тупозакова, Мая Савова, която е съпруга на спортния коментатор Крум Савов, ще бъде водеща на церемонията. Сред българските звезди, обожаващи процедурата, са Кремена Халваджиян, Марина Кискинова, лекоатлетка Ваня Стамболова.

Гостите ще забавлява талантливата певица от X Factor Люба Илиева.

Всички медии са любезно поканени да присъстват на събитието на 20 февруари 2015 г. от 20:30 ч., в Event Center, в Paradise Center, София.

Моля, да потвърдите присъствието си до 18 февруари 2015 г. на е-мейл elli.petkova@gmail.com.

Елена Петкова - PR Manager в Bulmed Consult

Видяна общо: 493 рейтинг: 0.30

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.