Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Британецът DJ Rich Stone, подгрявал Мадона и принц Хари, идва за парти на Ciroc в :PM CLUB

Дата: 06.03.2015

На 6 март, утвърденият лондонски диджей ще избухне на сцената на столичния клуб заедно с DJ Simon & Jassen Petrov

След 10 години, на лондонска и международна клубна сцена, DJ Rich Stone има зад гърба си участия с цяла плеяда топ артисти, като Rudimental, Riva Starr, Duke Dumont, Gorgon City, Vanilla Ace. Той е пускал за клиенти като P Diddy, Prince Harry, Madonna, сп. Hello, сп.OK!, Motorola, Mini, Monsoon, наградите The Brits, както и афтър партита след концерти на Macy Gray, Axel Rose, британската рок банда The Kooks и рапърът Common в О2 Арена и стадион Wembley.

На 6 март, DJ Rich Stone ще пристигне у нас за специално парти на водка Ciroc в хитовия :PM CLUB в столицата. Британецът ще бъде първия гостуващ диджей в програмата на клуба за месец март, и ще се качи на пулта, за да взриви вечерта с резидентите DJ Simon и Jassen Petrov.

Rich Stone влиза за първи път в света на миксовете едва на 15 години, когато заедно със своите приятели се срещат в гаража на техен познат, за да експериментират зад пулта. Той започва да колекционира записи още в училище, а първият му закупен винил е jungle/drum & bass класиката на DJ Krust - War Head.

Днес Rich е един от утвърдените диджеи в Лондон и продуцент на музиката към международната клубна марка Sintillate, която той компилира и смесва в албум, достигнал до номер 1 в денс чартовете на iTunes. Рич движи успешно свой хаус и техно ивент Confession и е съдружник в клуб/ресторант Republic Beach Club, на остров Закинтос, Гърция.

Kristy Martinova - Free Mind Agent

Видяна общо: 435 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Празници и панаири | Британецът DJ Rich Stone, подгрявал Мадона и принц Хари, идва за парти на Ciroc в :PM CLUB
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.